co mam robit ak som vracala a vyvracala len hrozno mohlo byt postriekane boli ma hlava som unavena a nez som sa vyvracala som mala krce
Skôr si ho len pachltne zjedla a zatazilo ti žalúdok...
ja zasnem, co tu niektore dokazu napisat...😲😲😲
@melissa7263 môže byť...ja nie som hahkiva na zaludok, ale raz som jedla nektarinky z Tesca a strašne kŕče som mala, druhý deň znova po tom istom.Kludne mohlo byť postriekané
Daj si diétu a niečo na kŕče, ale ešte môžeš mať brušnú chripku
Skor by som tipla, ze ti nesadli supky
To sú otázky... jasne že bolo postrekované. Všetko ovocie a zelenina sú opakovane (aj viac ako 10 krát za rok) postrekované. Ak by neboli, tak by sme kukali na poloprázdne regále v obchodoch....
Ale nebolo ti zle z postreku. To by sme vracali asi všetci po každom jedle... jednoducho ti nestrávilo a bolo ti zle, nič neobvyklé. Mne raz bolo zle z černíc zo záhrady a tie ani postrekované neboli :D
@refly syn keď mal necelé 3 roky tak z chuti zjedol černice zo záhrady.. O dve hodiny neskôr to zapil večerným mliekom... Černice som potom mala po celej spálni 😅 a odvtedy sme skončili s večerným mliekom 😀
Jasné, že bolo postriekané. Hrozno je jedným z najstriekanejších, čo sa ovocia, kupovaného v bežných obchodoch týka.
@13uzivatelka11 Najlepšie :D Človekovi nesadne bárs čo. Ja som raz blila z jedného pohára broskyňového džúsu (nebol pokazený) a to sa ešte aj musím hanebne priznať že som nebola decko, ale dospelá krava.
Hrozmo sa velmi strieka. To dovozove viac, ako nase. Kupujem ho velmi malo.
@melissa7263 Zavolať svojmu obvodnému? 😀😀