Dobrý deň.
Dnes okolo 12-tej mi vytrhli zub, neustále mi to do teraz krváca. Stále mám aj veľké bolesti. Skúšala som si dať na to studený obklad, nepomohol. Prosím vás o radu, ak máte niekto s niečím takýmto skúsenosti.
Vopred ďakujem za každý radu.
@biankabogarova jednoznačne sa vrátiť k zubarovy alebo ísť na pohotovosť
@biankabogarova vrátiť sa k stomatológovi ak ešte pracuje a ak nie, tak na pohotovosť.
@biankabogarova ktory zub konkretne ti trhali ? A nemas nejake problemy so zrazanlivostou nahodou ?
@nina255 hore v ľavo 7-mičku . Nie nemám žiadne problémy, nikdy som nemala.
@biankabogarova zalezi kolko krvi vam tecie davali vam niečo ako drenaž ci ako sa to vola ....mne trhali v januári tiež okolo 11 8cku a ked som.si lahla v takom case.okllo 20hod..kedze som uspavala.malu citila.som krv v ústach ale keď som sedela.tak nic....
Len ja som pila.len cez slamkku cely dena nic ale vobec.nic.nejedla....
@biankabogarova co sa tyka bolesti tak ja som.mala.silny zapal ale.moja.lekarka mi dala aulin prasok do 15min mi zabralo dvakrát denne som.pouzivala....kedze na pohotovosti mi odmietli dat antibiotika az.po 2tyzdnoch ked som bola u svojej a sa stazujem ze mam bolesti.mi dala.antibiotika do 4.dnoch som bola bez bolesti
mala by si sa vrátiť tam, kde ti ten zub trhali alebo na pohotovosť ... žena môjho otca takto takmer zomrela