Ahojte prosím vás včera mi na pohotovosti vytrhli predný zub(už som mala chytenu kosť). Chcem sa opýtať ako sa dá dorobiť iba jeden zub a koľko to trvá a stoji?ďakujem
@suzitok jeden zub toľko peňazí? 🥴🥴
@tinuskamacurka no tiez mam jeden vonku,hore 4-ka a zatial som bez....zda sa mi to dost..oslovila som ineho zubara, ten mi este viac povedal 😏
U mojho dr.950 eur. Zub implantát.
ano tolko stoji jeden zub, len pozeram to zlte na zuboch? nechodis na dentalnu hygienu? alebo co mas to na spodnych zuboch?a treba chodit aj ne preventivne prehliadky, ak sa najde kaz treba ho dat opravit, vyde to lacnejsie ako potom ked ho vytrhnu a treba si ho dat dorobit,
@tinuskamacurka implantát od 1200 vyššie, mostík - čiže obrusenie dvoch vedľajších zubov a nasadenie trojčlenneho mostíka cca do 1000 eur. Pred tým sa čaká cca 6 mesiacov na zvonenie kosti, aby sa mostík mohol vôbec robiť. dovtedy medzerník za cca 100 eur
@tinuskamacurka môžeš si dať spraviť implantát alebo mostík. Ceny sú veľmi rozdielne od zubára k zubárovi, popýtaj sa u zubárov v tvojom okolí. Mňa implantát vyšiel 900 eur a mám aj mostík, ten stál 200 eur za jeden zub.
@suzitok preboha to jeden zub taka pálka?
@janka1011 a co je lepšie prosím ta
@tinuskamacurka no implantát je lepší, hádam si nedáš brusit dva vedľajšie zuby
@tinuskamacurka ak si das robiť mostik, tak vedľajšie dva zubyti musi zbrusit a urobí mostík,teda nove tri zuby, cize tie dva budú piliere..ale tam cena nemusi byt fixna,mne povedal 550€ ale neviem,ci je to čisto za "trojzub" alebo su v tom už aj ukony pred nasadenim, brúsenie, atd..
@tinuskamacurka no pri mostíku ti musí zbrúsiť dva vedľajšie zuby, aby ti mal ako nalepiť mostík. Implantát nevyžaduje zásah do susedných zubov, navŕta sa do kosti. Ja ti odporúčam ten implantát.
@tinuskamacurka ano, jeden a to mam este "lacneho" zubara...ovela viac pytaju inde
Ahoj, všade inak....u mojho zubara mostik okolo 550€ a implantat 1000€