Ahojte, viete mi poradit dnes som si vytrhla akrylovy necht aj moj spolu, drzi mi ho len kozicka od vrchu, akrylovy som nejak dala dole a moj zaviazala velmi ma to boli co stym mam robit alebo co na to dat😥
@lakebabe bojim sa velmi toho umrem od bolesti 😥
@olivia2001 zevraj to až také zlé nie je ide to rýchlo ale určite chod lebo nechty sú velmi nebezpečné na infekciu
@lakebabe myslis ze mi daju daco na to ? Za ziva zas bolest viac och 😥
@olivia2001 netuším ale podla mňa vacsia bolest bude ak ti to zahnisa a budeš to riešiť neskoro . Podľa mňa ti dajú injekciu lokálne to umrtvia
@olivia2001 neboj umrtvia ti to, choď hneď na urazovu, kým ti to nezahnisa a nezapali sa. Vtedy nemusí zabrať umrtvenie
ja som si sama nožom amputovala necht... bolesť poriadna.
k lekárovi som išla až o 3 dni, keď mi opuchla ruka a trhalo mi v nej.
dostala som lieky a bola na pn.
@klip0 zalepil sa lebo som si na to dala leukoplast 😒
@deti95060810 trha mi celu ruku aj puchne 😣
@olivia2001 ako zalepil ? Je nalepený na leukoplaste ?
Ozaj nevymýšľaj, nečakaj a choď k dr
@olivia2001 chod okamzite na urgent lebo sa ti to môže zapalit. Pozerala som ako to robia pichnu ti injekciu na umrtvenie
@klip0 zalepil sa spät ku kozi akoby
@olivia2001sa presne tam sa ti môže teraz začať robiť infekcia
@olivia2001 tak na fotke to nevyzerá také zle. Ja by som si to možno teda len zaliala betadinom a uvidíš ráno
zajtra choď k lekárovi...
@klip0 takto to bolo 😥
@olivia2001 uuuuuf tak toto druhé je zle, ak správne vidím, že to máš nadvihnuty aj celý tvoj necht. Neviem no. Skús napísať tu do skupiny Zdravotníci na MK a pridaj tam obe tieto fotky
@klip0 ano aj svoj len ako som si ho prelepila tak sa spät zalepil o kozu a uz ani nejde moc odlepit len mi vyteka odtial tejaka vodicka
Bože tieto akrylove nechty sú smrť 🫣 betadine si daj na to a obviaz
@candii nemam doma nic take 😫
@olivia2001 zajtra kúp, podľa mňa nemusíš na chirurgiu.
@olivia2001 pýtaj injekciu na umrtvenie!!!! Ale naozaj s tým chod. Ja si neviem predstaviť aby som toto zvládla sama doma....
@olivia2001 vážne to musia strhnúť, minule som videla babu na instagrame, ktorá s takým čímsi nešla a dostala otravu odrezali jej celý prst lebo scernal z infekcie. To ta nechcem strasit ale stáva sa aj také chod a budeš istejšie.
😃😃😃to ako vážne? Tak nechoď nikam a čakaj kým ti to napuchne, zahnisá ti to a zhorší úplne a potom budeš musieť tak či tak ísť do nemocnice 🤷🏼♀️
@olivia2001 ahoj nečítala som všetko 😇 ale ja som si svoj dala strhnúť, lebo mne v tom vrelo a pulzovalo neskutočne. Po RTG ešte prišli na to, že mám zlomený horný článok prsta. Ale ja som privrela ruku do dverí. Nakoniec to bol najlepší nápad. Strhnutie bolo rýchle, napichali mi to miesto okolo a nakoniec som si to ošetrovala repikom a dezinfekciou. Necht narástol normálny 😹 držím palce.
@olivia2001 smer chirurgia strhnu vydezinfikuju a ošetria aby si nedostala infekciu