Zdravim vsetky maminky.Mam termin na gynekologii,len dovtedy sa asi zblaznim.
Z posvy,uplne na konci mi zvnutra visi alebo vytrca nieci zvnutra.Vsimla sim si to len dnes.Mam dvojrocnu dcerku.Rozmyslam,ci to nie je po porode ta sliznica ci nejake svalstvo vnutorne neovisia.Nieco take som pocula.
Ma to asi 1cm.
Neviete alebo nemate s tym niekto skusenosti?Nech sa nestresujem
Pro
Cítiš to?Alebo iba vidis?
@martinkojakub ja neviem co to je...iba badam...je to ako koza alebo maso neviem to opisat..odfotila som to,ale urcite to sem nebudem davat.Bojim sa velmi
Mojej susede museli takto operovať krcok, po troch pôrodoch sa jej uvoľnil a úplne prepadol vonku.
mozte mi niekto popisat ako to vyzera ten krcok ked vytrca..je to ako gula ci ako?Lebo toto nie je gula a nie je to tvrde...
@miirkka1 Ano,objavilo sa mi to v oktobri,mala som z toho strasne stresy,lebo mi to aj krvacalo a nikde na internete som nevedela najst,co by to mohlo byt...vsade sa pisalo len o cystach a Bartoliniho zlazach...a potom mi gynekologicka povedala,ze je to polyp.Bola som uz objednana aj na operaciu,ale z nicoho nic tak ako sa zjavil mi aj zmizol...
@miirkka1 Ja som mala nieco podobne citila som to a co to bolo ked mi to vyrezali?Necchem strasit ale vysledky z histologie boli karcinom in situ
@martinkojakub Prosim ta ako to vyzeralo odkial to slo presne?uplne zvnutra zkraja?
a na toto ťa objednala? keby to bolo niečo vážne! ved chod hned k lekárke si tam sadni a čakaj
@miirkka1 podla tvojho opisu to bude to co som mala aj ja, neviem presne ako to lekar nazval, bolo to nieco co sa mi urobilo po prvom porode, nejaka sliznica odlupnuta alebo nieco take, lekar mi to potom pocas druheho porodu a sitia prisil a odvtedy o tom neviem. Ale hovoril ze to je bezne a nic nebezpecne. Drzim palce.
@miirkka1 Ja som to citila tam kde popisujes ty bolo to dost neprijemne a bolo to tento rok
@miirkka1 Ja som to citila pri chodzi po malej potrebe ked som sa utierala proste stale ale ked mi to vyzerali uz mam pokoj len tie ysledky katastrofa
Padnuty močový mechúr?
@martinkojakub Zajtra mam termin...a ked ti vyoperovali,bolo vsetko ok?Uz nemas problemy?
Zabudla som povedal ze dcerku este kojim ale 2roky nemam stale menstruaciu.Pred vyse polrokom som bola u dr.povedala ze kojenim to byva,ziadny ultrazvuk,nic.Byvam strasne unavena a najma zavraty.
@miirkka1 Vsetko bolo ok teda az na vysledky z histologie,ale nepisem ze mozes mat to co ja ked ides na gynekologiu nehovori ti doktorka ze mas vred na krcku?Alebo nieco podobne?Teraz chodim iba kazdeho polroka na kontrolu nic viac