Výtok pred menštruáciou

adelaide771
6. apr 2015

Ahojte,nick je novy,byvam v malom meste,tak nechcem aby si ludia domyslali... Poprosim Vas o radu, mam takmer pat rokov sterilizaciu,zasebou 3x sekciu,momentalne mi meska menstruacia,mala som dostat vcera,no uz predvcerom som mala priehladny vytok,dost vela,bolo v nom aj trosku krvi,myslela som,ze uz menzes,ale odvtedy nic. Som z toho trochu zmatena. Neviete co to moze byt? Mohlo by to byt aj myomom? Pred pol rokom mi zistili myom o velkosti 1,5cm. Velmi pekne dakujem za kazdu odpoved.

bonaqa2013
6. apr 2015

@adelaide771 tak nato odpovie len lekár ..... Najlepšie so sonom.

adelaide771
autor
6. apr 2015

@bonaqa2013 preco myslis? Dakujem

pirir
6. apr 2015

@adelaide771 Nevideli sme tvoju zdravotnú kartu a nemáme vešteckú guľu. Skús napísať čo najviac informácií ak chceš zmysluplnú odpoveď. Napríklad akým spôsobom si bola sterilizovaná, aký je tvoj celkový zdravotný stav, aké lieky berieš... Alebo zájdi za doktorom ktorý je za to platený.

adelaide771
autor
6. apr 2015

@pirir chapem,dakujem. Nemam ziadne zdravotne problemy ani neberiem ziadne lieky. Sterilizovana som bola pri porode sekciou,akym sposobom,to netusim.

pirir
6. apr 2015

@adelaide771 Ak uvažuješ o myóme, zrejme nebudeš úplne zdravá.

bonaqa2013
6. apr 2015

@adelaide771 prečo myslím? Pretože predpokladám, že lekár spraví vyšetrenia, určite aj sono a on tam najlepšie vidí čo sa robí. Čo mi už len tu cez monitor - nič.