Mile maminky,zienky...chcela by som sa s Vami poradit...v juli som mala najprv od 10.7.-do 16.7.hnedy vytok(spinenie),ktory mam bezne pred menstruaciou,ale len tak 2-3dni...potom sa mi 17.7.spustila menstruacia,len som mala pocit,ze bez vajicka,ak ma chapete,ze niesli tie bezne kusy ako mavam pri menstruacii inokedy..Bolesti krizov a ze citim menstruaciu mavam az v den,ked mi odchadza neoplodnene vajicko z tela...a teraz otazka..,lebo ja sa uz nevyznam v sebe :(,mam od nedele pocit,ze citim maternicu,boleli ma krize a stale mam pocit,ze uz uz idem dostat,citim maternicu,ale nemam vobec ten svoj hnedy vytok (spinenie) a ani neviem odkedy mam ratat ten den poslednej menstruacie..lebo vacsinou som i to spinenie+menstruaciu brala spolu,cize 7dni,cyklus mam nepravidelny,takk od 22-26-28dni,skor ale okolo 26 dna dostavam svoje dni...ak sa najde nejaka dobra dusicka co by mi poradila a ma skusenost,tak velmi pekne dakujem
Nuz, sprav si test niekedy 14.8. tych 28 dni po 17.7.
@nikinkals mas ten cyklus nejaky zlozity...teda nechapem, ako mozes citit, ze ti odchadza neoplodnene vajicko 😕 ... ale anovulacne cykly bez vajicka su normalne...takze ja by som cakala a o par dni urobila tehotensky test (ak teda mozes byt tehu)...ak nie, mohol nastat nejaky hormonalny vykyv a pred navstevou dr. by som este pockala, ale ja som z tych, ktore nebezia okamzite so vsetkym k dr.
@lauricka Dakujem za reakciu,len ako pisem,to spinenie sa berie ako zaciatok menstruacie,alebo mam ratat az od krvacania?pretoze vzdy mi dokopy robilo spinenie +krvacanie 7dni a minuly mesiac som to mala tyzden spinenie a potom az menstruacia...takze vobec neviem odkedy ratat,prepac ak pisem ako madarko :(
@nikinkals to je jedno, to mas par dni hore dolu, nic to na situacii nemeni. Original od zaciatku spinenia by si to mala brat, si myslim. Takze, teoreticky si mozes uz robit test, robi sa to zvacsa najskor v prvy den, kedy mala prist menstruacia, ale neprisla. Ak si netrpezliva, teda. Inak je to fuk. Ked budes tehotna, povies doktorovi, ako vyzeral posledny menzes a nech si sam urci, aky den zaciatku Ti tam napise.
@nikinkals vyskusaj a uvidis.....ak bude negativny,pockaj este buduci tyzden,ci pride ci nie....ak by neprisla ani buduci tyzden,test pre istotu zopakuj. Nasledne by som zbehla k dr a opisala posledne deve ms. Mozes mat nerovnovaku v hormonoch....on ti uz potom povie viac...my mozeme len hadat a aj to zle...
presne, mozes mat rozhodene hormony a da Ti vyvolavacku na menzes ak nepride a nebudes tehu. Ale ak chces byt tehu, tak nech to vyjde 🙂
@nikinkals neoplodnene vajicko nemozes vidiet ved to nema ani pol milimetra. to vidis odlucenu sliznicu maternice 🙂
no vidim ze to uz bolo pisane 🙂
@leishmania zle som sa vyjadrila,moj omyl 🙂
skusala si tehotensky test?