Mam zapal ucha a predpisane uniflox kvapky a mam si dat 3 kvapky a potom 5 minut pockat v ľahu. Dnes rano mi dal priatel ked isiel do prace a hodinu potom som sa zobudila a vytieklo mi to z ucha pritom som citila ze to tam tecie... teraz som si dala dalsiu davku lezala som asi polhodinu a zas to vytieklo.... neviete prosim kde robim problem? tuto davku som sa snazila aj pomasirovat okolie ucha nech to stecie ale ked som sa postavila tak po 3 minutach som citila ako to vytieklo. dakujem velmi za rady
sak to je normalne ze kvapky vytecu preto mas chvilu lezat nech obalia usnu trubicu a zvysok vytecie
@kacena4 to naozaj? 😂 mne na orl nepovedal nic a na otazku co na bolest ze sa mam spytat v lekarni 😂 dakujem vam velmi pekne nikdy v zivote som si ziadny roztok nedavala do usi tak som to nevedela este raz dakujem vam 🙂
Predstavila som si ako si myslíš, že máš otvorenú dieru do mozgu kde Ti to stečie 😅🙈 neboj sa, máš tam ušný bubienok a nemá to kde ďalej tiecť, len naspäť von.
pardon nie o hodinu som sa zobudila ale hodinku som bola v tej iste pohole naboku hrala som sa na mobile aby mi to tam pekne stieklo, po hodine som sa otocila a vytieklo