Ahojte. Chcela by som sa spytat, vcera som bola u zubara mala som citlivy zub na horce a studene. Ked mi ho zubar vyvrtal povedal ze su dve moznosti bud vyberie nerv alebo mi ho zaplombuje a skusi preliecit. Zaplomboval mi ho - musel mi aj rezat do dasna a ako mi ijnekcia prestala ucinkovat zub ma boli. Niekedy sa to da a niekedy idem zblaznit od bolesti. Povedal mi ze ma to moze tak dva dni boliet. Prosim poradte mi co mam robit, ci vyhlasit paniku ci este vydrzat
@jankafranekova daj si tabletku od bolesti a vyčkaj. Môže to byť len reakcia na zásah do zubu.
Dakujem Vam velmi pekne za radu🙂
Zrejme mas zapaleny nerv. Ja som mala na 2 zuboch bolest nenormalna najprv citleve na teplo a studene a potom ma zacali poriadne boliet v noci. Zubarka mi nemohla vybrat hned nerv jeden zub bol taky citlivy ze nezaberala ani injekcia. Dala mi tam umrtvovaciu vlozku a o tyzden na to mi nerv vybrala
@jankafranekova preplachni si to alpou ...tá ti to znecitlivie a prilož si na to niečo z mrazáku ale zabal to do utierky...vela šťastia viem čo to je ...
vyčkaj ešte