Výsyp na jazyku

najzienka
15. máj 2020

Dobrý deň asi tretí deň má stipe trocha jazyk,pozrela som dnes do zrkadla ,a úplne celý vysypaný, na konci jazyka až obrovské výrastky alebo fľaky,neviem ako to nazvať,stretol sa s tým niekto už ? Neviete čo to môže byť ? Dúfam že to neje nič vážne .

simsalabim
15. máj 2020

@najzienka no mne sa zda byt uplne normalny. Aj farbu ma ok. Tie obrovske vyrastky na konci jazyka ma kazdy.

martinka13
15. máj 2020

Aj mne sa zdá úplne v poriadku....

najzienka
autor
15. máj 2020

@martinka13 asi zlá foto ,stop má a od špičky jazyka sú také drobné jak výrastky ,a tie veľké vzadu som nikdy také nemala,

najzienka
autor
15. máj 2020

@najzienka a všetko je ružové

kittykat22
15. máj 2020

@najzienka kup si tantum verde roztok. Kazde rano a kazdy vecer si po vycisteni zubov zried roztok s vodou 1:10, daj do pusy, kvalitne poprehadzuj a vypluj. Uz nevyplachuj. Mozes tam mat len nejaku bakterialnu nerovnovahu. Ten tantum by ti mal pomoct 🙂 Bude dobre aj vymenit kefku 🙂

falbala132
16. máj 2020

sranda, ja mam to iste, len mna pali jazyk a vlastne cela usta dutina uz 8. den. a neprechadza mi to, najprv som vyplachovala salviou, potom mi v lekarni poradili taku ustnu vodu, ktora nici bakterie a ani to mi nezabera. mne uz aj napadlo, ci to nemam z toho neustaleho nosenia ruska... na pohlad moj jazyk vyzera uplne v poriadku, no ten pocit v ustach je strasny..

elka017
27. feb 2021

@falbala132 ahoj, trosku oprasim tuto temu,. Ako si vyriesila tento problem s palenim a takymi vriedkami? Mam to aj ja a nic nezabera. Dakujem

najzienka
autor
28. feb 2021

@elka017 tantum verde,dr povedala že to je všetko ok

elka017
28. feb 2021

@najzienka dakujem, skusim kupit. V tejto situacii sa ani obvodnemu nedovolam. A po kolkych dni ta to preslo?

zuwa78
24. jún 2023

@elka017 čo ti pomohlo na jazyk?....mas ho uz ok?

najzienka
autor
25. jún 2023

@zuwa78 nič to nebolo ,je to normálne má to každý na jazyku

elka017
25. jún 2023

@zuwa78 ahoj, mne sa az taka hrubu ciara spravi cez jazyk, ako keby som ho mala puknuty. Nasadila som si komplex vitaminam, pila som oreganovy olej a tantum verde striedala s koloidnym striebrom a curaprox period plus. Trvalo to pomerne dlho, aj 6 mes., kym sa to zahojilo

zuwa78
25. jún 2023

@elka017 taaak dlhoooo....omg....vit b si nasadim este dnes... zvysok si zaobstaram.....inac mam pocit ze sa liecit budem dlhsie....dali mi este ct na krk/hrdlo.....uz zacinam aj panikarit....nikdy som taky Problem nemala.....

sarah2912
29. jan 2024

@zuwa78 dobry den, ako ste dopadli ?

zuwa78
29. jan 2024

@sarah2912 dokopy nijako......nik nic nenasiel,...ani ja sama pre seba nic nenasla. Co by mi pomohlo.....idem este na krcne......hoc som uz bola.....a ty ako?