Dobrý deň asi tretí deň má stipe trocha jazyk,pozrela som dnes do zrkadla ,a úplne celý vysypaný, na konci jazyka až obrovské výrastky alebo fľaky,neviem ako to nazvať,stretol sa s tým niekto už ? Neviete čo to môže byť ? Dúfam že to neje nič vážne .
Aj mne sa zdá úplne v poriadku....
@martinka13 asi zlá foto ,stop má a od špičky jazyka sú také drobné jak výrastky ,a tie veľké vzadu som nikdy také nemala,
@najzienka kup si tantum verde roztok. Kazde rano a kazdy vecer si po vycisteni zubov zried roztok s vodou 1:10, daj do pusy, kvalitne poprehadzuj a vypluj. Uz nevyplachuj. Mozes tam mat len nejaku bakterialnu nerovnovahu. Ten tantum by ti mal pomoct 🙂 Bude dobre aj vymenit kefku 🙂
sranda, ja mam to iste, len mna pali jazyk a vlastne cela usta dutina uz 8. den. a neprechadza mi to, najprv som vyplachovala salviou, potom mi v lekarni poradili taku ustnu vodu, ktora nici bakterie a ani to mi nezabera. mne uz aj napadlo, ci to nemam z toho neustaleho nosenia ruska... na pohlad moj jazyk vyzera uplne v poriadku, no ten pocit v ustach je strasny..
@falbala132 ahoj, trosku oprasim tuto temu,. Ako si vyriesila tento problem s palenim a takymi vriedkami? Mam to aj ja a nic nezabera. Dakujem
@najzienka no mne sa zda byt uplne normalny. Aj farbu ma ok. Tie obrovske vyrastky na konci jazyka ma kazdy.