Výsyp na celom tele

barancek2020
3. mar 2022

Ahojte, mali ste niečím podobným skúsenosť? Od soboty mám vysypané celé telo. Bola som v sobotu aj v nedeľu na pohotovosti. 2x injekcia vraj reakcia na lieky. Držím diétu aby som nezjedla do toho niečo nevhodné. Na tela sa to ako tak upokojilo len nohy a tvár sú stále natom rovnako. Len mne to slôr príde ako fľaky ako vyrážky je to hladké. A ani to nesvrbí. Volala som aj doktorkám testy či na pečen alebo alergia vedia spraviť až keď výsyp úplne ustúpi. Ďakujem za radu🙂

simonah73
3. mar 2022

hm, ja to teda nemam az take ale mam nieco podobne, v podstate u mna su menej viditelne a svrbia. uz som vybrala dvadsat injekcii a stale to mam aj ked je pravda ze uz to svrbenie nie je take hrozne. prave som pred chvilou kedze uz nemam injekcie rozmyslala ze si skusim vecer nic nedat a uvidim aka bude noc, ci nebudem vstavat a davat si napr zodac. v pondelok idem zase na kontrolu a som zvedava ci mi spravia odbery alebo mi da dalsich 10inj. aj ked v mojom pripade to urcite nie je z jedla, lebo co mam s tym skusenosti, ked zjes nieco co Ti vadi, tak sa vysypes, das si liek proti alergii a do par hodin mi to zmizlo. nie je to ani praskom. vidim to bud na stres alebo mozno aj nejake pozostatky z ockovania.

ekov
13. máj 2022

Dobrý deň mám rovnaký problém ako vy čo Vam na to prosím pomohlo alebo co to bolo? Ďakujem