Výsyp ako príznak Covidu

26. feb 2022

Mala som tu diskusiu o prejavoch Covidu.Muž bol s pozitívnym kolegom. Dnes je to 3 deň, čo mal kolega pozitívny AG test. Mne sa na ramene a pleci vyhodil červený fľak ktorý svrbí, mám zatiaľ len tieto 2. Jedna žena mi tu písala, že malá vysyp. Diskusiu už neviem nájsť. Tie čo ste mali vysyp, ako to vyzeralo prosím? Mali ste toho veľa? V priebehu akej doby, od prvého vysypu sa vám spravili dalsie? Dakujem

autor
26. feb 2022

Na ramene a ruke* oprava

dadulamamula
26. feb 2022

Co tak sa dat otestovať? Môže to byť čokoľvek, skús prihodiť foto

sojorez
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vanda323
26. feb 2022

Ahoj moja mamka. Minulý rok mala Covid....vysypala sa a opuchla tak....že keby nestihla včas prísť do nemocnice asi tu už není....povedali jej ze jej začala hustnúť krv...
Včera opäť, vysyp bolo jej zle šla do nemocnice pozitívna...okamžite fraxik nasadený...

jurajmoscak
26. feb 2022

Ja som prekonal Covid 19, vyrážky som nemal. Pri variante Omikron boli spozorované vyrážky. Vírus, ktorý spôsobuje ochorenie Covid 19 mutuje; tak ako iné vírusy. A v každom organizme sa môže prejavovať iným spôsobom. Ešte sa presne nevie, prečo to tak je.

autor
27. feb 2022

Dnes sa takto vyhádzal syn. Teraz sme si to pri kúpaní všimli. Celé telíčko. Ja som dnes už okej. Myslíte že to môže mať súvis. Moje vyzeralo podobne. Len som toho mala menej.

autor
27. feb 2022
wiktoriamka
20. dec 2023

Áno .vysyp je možný ..ja tym prave prechadzam a hladam články https://m.vysetrenie.zoznam.sk/cl/1003167/18971...