Ahojte baby mam vysunutu platnicku bolesti. Bola som aj v nemocnici operacii sa mam vyhybat pokym sa da. Da sa predpisat na to nieaky korzet? Mam na to od neurologa narok? Je to preplacane? Mate skusenostiVdaka
@zuzinapipina a mozes mi poslat link na to lehatko?? A v tehotenstve si nemala problem?
@dajana40 rodičia majú prrsne toto, ale kúpili sme im ho na bazosi, za 100 euro.. http://lama-piestany.sk/produkt/medicinske-auto...
ja som po operacii pred operaciou aj po som dostala bedrovy pas - urcite ho za par € kupis v lekarni/zdravotnickych potrebach ale predpise ti ho aj neurolog, ortoped, neurochirurg, rehabilitacny su rozne treba vybrat taky aky potrebujes po operacii som mala priamo v nemocnici predpisany taky pevny specialny predtym take lahsie tensie s menej kovovymi pasikmi na chrbte teraz uz mam len tenky bez "kostic" a tiez odporucam cvicit sm system je vyvynuty priamo pri problemoch s chrbticou a platnickami - mna drzi vo funkcnom rezime prave tento sm system - cviky na uvolnenie od bolesti
@dajana40 myslím, ze je to taky pas, ano da sa to predpísať od doktora, ja som to teda vtedy uz nestihla, musela som na operaciu.. Inak rodičom priniesol jezisko take lehatko, ktoré veľmi pomáha s vysunutymi platnickami a cvicim, a zatial mi to pomaha. Lebo jednu platnicku mi operovali, ale ešte mam ďalšiu.