Ahojte mám vysunutu spodnú platničku . Chodím na fyzio snažím sa pravidelne cvičiť ale veľká zmena to neni teda . Po práci to boli jak svina nevladzem potom doma robiť . Známa mala podobný problém a pomohol jej chyro ale ja sa bojím nakoľko ortopédovia to neodporúčajú vraj to zhorší stav časom . Máte niekto skúsenosť ?
@vannyvanny SM systém je na to fajn cvičiť
@vannyvanny len podstive a správne cvičenie je cesta. Chiropraktik s tvojou diagnozou ani náhodou.
je dobré kombinovať cvičenie SM systém ale pod odborným vedením zo začiatku aspoň s kraniosakrálnou terapiou, pozri www.kraniorevital.sk aj video na youtube Dušek + Radek Neškrabal - tam vysvetľuje podrobnejšie o čom je kranio terapia. Vychádza z osteopatie, teda rieši aj problémy s pohybovým aparátom...
@vannyvanny urcite sa vyhni chiropraktikovi.
ja som s podobnym problemom bola 3x u chiropraktika, nepomohlo to... uz som skusala aj skenar terapiu, teraz mam fyzio masáže na uvolnenie a cvicim. Mne ta bolest vystreluje az do nohy a cca 2 tyzdne ma to brutalne obmedzuje...nevladzem ani stat, ani ist, proste len sediet a lezat
cvicit sm systém mne to velmi pomohlo tiež mam problemy s platničkami
@vannyvanny ja som malaprasknutu a vytecenu platnicku, lezala som 10 dni na neurologii ,dali lieky a hned zabrali,Ziadny chiropraktik,,tak ako ti tu hovoria ,najskor neurologa
@vorkola uff, co si citila ked si ju mala prasknutu a vytýčenú?
pozor na to ak mas vysunutu platnicku moze ti ju pri napravani prasknut a mas o problem postarane