Vysunutá a prasknutá platnička

xxxanna
16. feb 2022

ahojte , stal sa mi úraz v decembri a sla som s tym ku doktorke, poslala ma na mri zistilo sa ze mam vysunutu a prasknutu platnicku a bola som kvoli tomuto na infuziach no po case ma poslali domov s tym ,ze mam oddychovat , necvicit...za ten cas ako som bola na infuziach tak som mala 2 rehabky a elektroliecbu , potom ako som prisla domov tak ma poslali ku primarke do nasho okresneho mesta a tam som prisla ku tej primarke ktora mi povedala ze mam len natiahnuty sval , nemam ziadnu blokadu takze ziadne rehabilitacie mi nepredpise, a k tomu aka bola arogantna mi este povedala preco som doma necvicila...A jasne mi povedali, ze doma nemam cvicit pretoze si mozem viac uskodit !Taktiez preto som si sla vybavit tieto rehabky lebo mi kazala doktorka ked som bola na hospitalizacii... takze je toto mozne aby mala primarka takyto pristup ku pacientom?!?
A este jedna vec , mala som chodit na infuzie do nasho okresneho mesta (Brezna) len ,ze sme tam prisli a doktorka povedala ,ze ona mi nemoze dat infuziu a ze nech si ideme do banskej bystrice ked oni ma tam prijali a ze toto nemozme robit ,ze ked uz raz sme boli v bb tak nech chodime tam na infuzie, pochybujem ,ze toto je normalne ako nas odbili ,ze nech si ideme tam kde sme predtym boli🤦.

kacena4
16. feb 2022

ano infuzku by ti mala davat dr. ktora ti ich predpisala nie hociaky iny lekar... a co sa tyka platniciek, vsak musis mat popis mri ci lekarsku spravu z nemocnice kde by malo byt jasne napisane ze je to vysunuta a prasknuta platnicka mas to tam napisane?? popr. co mas v sprave?

xxxanna
autor
16. feb 2022

@kacena4 len ze vtedy ked som sa vratila z BB po hospitalizacii tak ze sa vraj dohodli lekarky ze mi mozu podat aj tu v brezne infuziu len ze sa to tak nestalo...a ano ja som dala tejto primarke vsetky papiere co sa tyka MRI , vsetkych vyšetrení a ona si to aj pozrela ale stale si vravela to svoje a jasne ze to tam mam napisane ze mam prasknutu platnicku..

kacena4
16. feb 2022

@xxxanna ja som mala tiez prasknutu a vytiekla mi a tlacila na miechu museli ma operovat drzim palceky

xxxanna
autor
16. feb 2022

@kacena4 oh boze hrozné ste mali...dakujem velmi pekne

lenka_da
18. feb 2022

aj ja som mala prasknutú a vytečenú platničku, ale pomohol mi pilates. Nedala som sa operovať.

vanda323
18. feb 2022

@xxxanna Ahoj, moja mamka má operovanu platničku, je to inak hrozna bolesť....je mi ľúto že si mala úraz.