Pekný večer, mamn3 také vystupene znamienka a chcela by som ich dat odstrániť
Jedno pod prsom, jedno na chrbáte a na krku
Kam s tým ísť? Na kožné? Dermatologicke? Na chirurgiu?
Je to zakrok , za ktorý sa platí?
Kto z vás to podstúpil, je to bolestivé? Hojenie po tom dobre? Vďaka za každú info
ako pise vysie a plati sa za to
Ja som sla na kozne a potom na chirurgiu. Platila som nejake drobne “za material”.
mne niektoré odstraňuje kožná a niektoré chirurg. Treba si ich najskôr dať skontrolovať u kožnej - u takej, čo aj odstraňuje a ktoré nebude vedieť, tak ísť k chirurgovi. Neviem , kde ich máš - odporúčam skôr plastickú chirurgiu alebo súkromné centrá, aby ti nezostali jazvy. Tie, ktoré nemuseli ísť na histologiu mi odstraňovali laserom a tie, ktoré išli, tak chirurgicky. U kožnej som platila paužál za všetky - bolo ich pár takých vystúpených ale nie veľkých a v súkromnou centre za každý zvlášť cca 75 eur.
Kožná skontroluje, chirurg odstráni na tvári som si dala odstrániť na plastickej chirurgii
Tie, ktoré som považovala za nebezpečné neboli práveže drobné a tmavé kožná odporučila dať von.
Za 2 som platila u chirurga 45 eur na plastickej chirurgii zadarmo
v sukromnách klinikách ako dermapoint a pod. Za pol hodinky vybavené.
Ak ti nebude vadiť jazva, tak chirurgia, ak chceš peknu jazvu, ktoru nebude vidno, tak plasticka chirurgia alebo dermatologicke centrum. Najlepsie odstraniť na jeseň, čerstvu jazvu nemôžeš vystavovať slnku.
dermatokozmetické centrá, najprv vyšetria, podľa ich zváženia - môžu odstrániť laserom, alebo chirurgicky,, nič nebolí, všetko lokálne "umrtvia"...neboj, budeš mať po probléme...