Dobry den, mam taku vystupenu "kosticku" alebo hrcu na zapasti zvrchu. Je to tvrde, obcas bolestivu, ale vacsinu casu nie. Nemate niekto podobnu skusenost a co to je a co s tym? Vdaka.
ganglion
Moze byt ganglion, presne pred tyzdnom mi to doktor s injekciou vysal a uz je dobre 🤷♀️ Objednaj sa na ortopediu
Aj mne ganglión raz odsali. Do týždňa to bolo späť a tak s tým žijem už pomerne dlho. Dá sa povedať, že ma to nijako extra neobmedzuje našťastie. 🙂
Dakujem velmi pekne. Nevadi mi to nejak vyrazne, cize OP/vytahovanie by som nerada 😁. Neskusal niekto aj nejaké "alternativne/babske" liecby?
Mala som pred par rokmi, ja som bola u chirurga. Spravil to, ze velkou silou mi na ten ganglion zatlacil, a odvtedy ho nemam 🙂
Pomohla by fotka, ale asi to bude gangliom... Mne sa to urobilo po narodení dcerky, ked som si presilovala ruku, mala som ho asi rok a cuduj sa svete pred mesiacom mi zmizol... Som zvedava, ci sa vráti alebo nie....ale uz som zmierila s tym, ze po druhom dietati asi len operacia...len sa vraj casto vracia...
@mia456 prosim ta, nejako si ten osteofyt poriesila u mudr.? Ide o to, ze moj 8rocnyma podobny o trochu vyssie ako ty , 1xrocnesledovany na ortopedii, no v posl.case ho zacina boliet a hlavne ak v zapasti ruku da smerom dolu. Zda sa mi aj, ze mu to rastie. Tg si na tom ako za tie3roky od tohoto prispevku?
@jamidea nechcem to zakriknut, ale mam to prec. Ja som to nakoniec asi vyriesila sama. Rozmasirovavala som si to takou emulziou z Dottery (deep blue) islo to trochu cez bolest, nemackala som to uplne ale tak trochu silnejsie a ono sa to za nejaky cas same vstrebalo. Nepamatam si uz kolko som to robila, ale zda sa mi ze len par dni/tyzden.
kostný výrastok alebo ganglión, pogoogli