Ahojte. Dnes som bola na pohotovosti skrz vyššie teploty ktoré nešli zraziť a kašeľ. Doktorka mi zistila zapal mandle. Dala mi antibiotika- užila som ich o 16:00. Pri vyšetrení sa ma nepýtala na vahu ani nic. Som celkom chudučká, mam 17r a 41kg. Lenže tie tablety sú od 45kg tak sa bojim ci som sa nepredavkovala...o 17:00 mi začalo byť trochu nevoľno a prehnalo ma ale nie veľmi. Myslíte že by tie kila hore dole boli problém? V nemocnici len prepojuju a nejde sa dovolať obvodnej. Ďakujem
@bluemoon24 ďakujem Vám. Totiž ja som v utorok dobrala antibiotika na zapal prinosovych dutín...no teploty sa vrátili tak preto sme šli na Pohotovost. probiotika mam. Len som sa zľakla ci nemôže byt to dávkovanie problém.
Kup si probiotika.
podľa mňa sú to zbytočné obavy. Mne práveže zaberali len lieky dávkované ako u dospelých s bežnou váhou, hoci som bola chudučká a neplnoletá. Veľa tekutín snaž sa prijať, lebo atb začnú zaberať až po určitom čase.
To nebude kvôli nižšej váhe. Z ATB zvykne preháňať. Odporúčam LINEX forte. Ten mi vždy zabral.
@martinka13 probiotika mam, len ma zaujímalo ci by mi nemohlo neskor to dávkovanie uškodiť.
ešte by ma zaujímalo ci by mi vedeli zabrať ak nemám bakterialnu infekciu. mala som crp 22
Nemělo by se ti nic stat, po antibiotikach te muze prohnat vzdycky, nici i prospesne strevni bakterie, kup si probiotika 🙂. Pokud se bojis, tak zavolej na pohotovostni linku toxikologickeho strediska 02/ 5477 4166 🙂