Neustále zvýšený tep 10-115 aj ked nemam panicky atak ale vysetrenia vsetky ok akurat ma pichá pri srdci ale to z panickej poruche aj pod rebrom
to ti nameral lekár?
@inga000 nemáš málo železa?
@dzescebuly snazim sa dopĺňať
Prežíval som niečo ako ty. Vyšší tlak, zrýchlený tep a ďalších xy iných vecí. Stále som bol v strese že opäť dostanem panicky atak a nakoniec som ho aj tak dostal. Začal som chodiť k psychológovi. Vysvetlil mi nejaké veci, naučil ma pri ataku ale aj pri bežnom fungovaní dýchať. Dnes som už bez ataku, tlak mám stále v norme a tep? Ako keby som bol športovec čo teda nie som 🤣 dám ti radu, nekontroluj sa stále, pracuj s dychom a užívaj si život
Ja by som tu tiez xy krat za den mohla pisat, aky tlak som si namerala a pulz mi lieka aj na betablokatoroch a co? Zijem, som tu. Preto Ti vravim, ze to treba riesit inak, nie furt toto pozorovat. Zjavne daco nie je dobre riesene, ked furt panikaris z toho pulzu.
Ci cakas, ze dostanes zakazdym inu radu, ako si uz dostala? Potrebujes polutovat? Asi skor.
@16zolik16 Ti dal dobru radu, nieco, co funguje.
@inga000 Nie, od tohto MK nie je. Dookola niekomu opakovať, ze mu nic nie je, len treba upraviť liečbu u psychiatra.
@grof_monte_christo modrý konik je o diskusi,pokiaľ sa rozhodnem diskutovať o čomkoľvek tu budem tu diskutovať ,za to ze ty napises ze modrý konok od toho nieje je to tvoj nazor ,mam tu ľudí ktorý mi odpovedia z vlastných skusenosti aj do sprav bez akýchkoľvek podpichovnych reci ,predsa nikto ta nenúti to citat a odpovedať na to
@inga000 Ale ved všetci ti tu preboha píšu, že to máš zo psychiky. Co iné tu chceš čítať?
@grof_monte_christo ja neviem, o com tu chce furt diskutovat 🙊
Popri návšteve lekára začni robiť dychové cvičenia, a takisto cviky na chrbticu.....a áno aj pichanie pod rebrami a akákoľvek bolesť môže byť psychosomaticka. Obzvlášť ak sú vyšetrenia v poriadku
@inga000 a na tep ti predpisali nejaky betablokator?