Dobrí deň namerala som si tlak dm foto na druhí krát som. Merala bol spodní 101 potom. Na 3 ket bol 120 na 85 co mislite mam srch
@lenkasarka ❓🥺
@lenkasarka asi z tej gramatiky 😲
@lenkasarka
@nika23t urcite ma len pokazene Y na klavesnici
Tak tu snáď tlak vyskočí každému 😅🤦♀️🤦♀️
Zasa?
@nika23t keT myslíš 😉
@klarissa25 ja sa len pitam a sa ospravedlnujem za písanie ale mam srach pochopte ma 🥺😭
@lenkasarka trochu som sa zamislela, no ale uš neviem ani teras vlasne...
@miro1616 nie. Toto nepochopím ..radšej zavolaj na urgent. Tam nemusíš písať..
.. teraz neviem či 🍿 či 🍷....
@miro1616 nemaj srach je to v pohode. Ket bol 3 120 na 80 to je dobre určite neumrieš.
@lenkasarka 85*
Damy, pan ci slecna toto pisu uz mesiace. Je to skor na psychiatra.
@lenkasarka 🥺🙏🙏🙏
@miro1616 netreba merať 120x stačí 1x
To aj Bernolak sa musi v hrobe ako ventilator tocit 🤌
@kitycat Tu by sa aj Bernolak spáchal samovraždu
Uz je aj slovencina nepovinny predmet?
@miro1616
Ľudovít Štúr sa katapultoval na Mars 😃
Iveta,pozri sa,toto sme ti x-krát písali,že treba riešiť lekára a že Elicea.trva,dokým zaberie
Všetky viete že človek čo toto píše má buď psychické ochorenie alebo nejakú vyvinovu poruchu ako dysgrafiu napr, ale evidentne aj iné problémy, ale musíte si kopnúť a vysmiať.
Tak dúfam sa vám bude lepšie spať
@klip0 my všetky to nevieme teda ja to určite neviem. Prečo by mal mat človek psychické problémy,keď sa pýta na tlak? Keď neviem uplny základ tak hneď znamená, ze mám nejakú poruchu? Poruchu,ze som v škole nesedela.
@nelca0510 prečo Iveta?
@miro1616 Naposledy som mala 190 / 110, sestrička myslela, že som k.o. Ale po tvojom príspevku a gramatickej vojne mi stúpol ešte vyššie😝
@klip0 To nie je výsmech, ani kopnutie, ale toto fakt s dysgrafiou nemá absolútne nič spoločné...To sú hrubky ako sviňa😝
@lenkasarka Nie...poruchu, že je *****
@miro1616 aj mne teraz vyskočil.