Dobrý deň žienky, chcela by som sa opýtať, či máte skúsenosti s vysokým železom v krvi, ako ste sa liečili? Čo by som nemala jesť? ďakujem
@habibi78 no mňa sa prvé po výsledkoch spýtala dr. či nejem cerálne guličky do mlieka ... a keďže nie, povedala, že mám celý mesiac piť len zelený čaj a čistú vodu a že uvidíme pri ďalšom odbere ...som zvedavá ako to idem zvládať v týchto horúčavých, keďže mne čistá voda nevie uhasiť smäd :-/
@habibi78 Ahoj máme rovnaký problém u dcerky má to od narodenia a taktiež nevedia z čoho no zo stravy to nie je zatial je to prdbežne vylúčne . My máme vysoké železo al. feritín 10 násobne a to má len 2,5 rok a po každých 3 až 6 mesiacov kontroli jej to stupa a klesa nie je to dedicne to testy nepotvrdili. Reagujem na t preto že hľadam mamičku spodobnými problemami ako máme mi
@mirkahh Ahoj máme rovnaký problém u dcerky má to od narodenia a taktiež nevedia z čoho no zo stravy to nie je zatial je to prdbežne vylúčne . My máme vysoké železo al. feritín 10 násobne a to má len 2,5 rok a po každých 3 až 6 mesiacov kontroli jej to stupa a klesa nie je to dedicne to testy nepotvrdili. Reagujem na t preto že hľadam mamičku spodobnými problemami ako máme mi
@nikol3 ahoj vidím že príspevok je už dávnejší, prosím ako ste si poradili s tým železom, moje malé to majú zvýšené už tretí odber. Už som im vyradila, umelé mlieko čo dosť pili, cereálne guličky a chrumky, a nič na nete som poriadne o tom nenašla, moje majú teraz 3,5 roka. dakujem za tvoju odpoved
Môže mi niekto poradiť mám veľmi vysoké hodnoty zeleza ako sa lieči.
@mirkahh mne po porode ostalo vela zeleza v krvi doteraz, aj dcera ho ma vela.....chodime na pravidelne odbery ale o ziadnej liecbe alebo zmene stravy som sa zatial nic nedozvedela, takze to zaujima aj mna.... podotykam, moja dcera odmieta jest maso....kedze lekarka videla problem v tom, ze pravdepodobne konzumuje prilis vela masa....