Žienky prosím Vás pomôžte mi je neskoro na pohotovosť sa mi nechce trepať od obeda som myslela vysoký tlak ľahla som do vane brutálny tlak do hlavy myslela som že mi vybuchne asi 10minut dozadu som merala tlak 160/79 mam 19 rokov nejaké rady ako znížiť doma tlak? Lebo mi asi buchne hlava 🥺
cesnak znizuje tlakaspon strucik zjest, aj s niecim moze byt.
@janula2511 ďakujem skúsim ❤️
@anavianavi ďakujem krásne
@nela0002.... citrónová voda znižuje tlak
160 nie je taky strasny tlak a ten druhy, diastolicky mas uplne v pohode. To uz zo stresu Ti vyskocil ten hprby, tlaky do hlavy mozu byt aj z teplej vody v tej vani a od chrbtice. Treba sa skludnit, dat si magnezium a ziadne teplo. Pisem Ti to mozno aj preto, lebo mne raz na urgente namerali 197/135 a pulz 145, takzeee...no a este zijem...len ja mam hypertyreozu, to mam z toho vysoky. Horsie by bolo, keby si dlhodobo mala hlavne ten spodny 90 a viac. A tlak sa meria najlepsie tak, ze sedis v klude 5 minut a premerias. Kazde dalsie meranie uz z toho 160 bude vystresovana, netreba hned kontrolovat potom 😆
@nela0002 niekomu tlak 160 robi sarapatu niekomu vobec nic. Mojho manzela babka ked ma tlak 150 uz je jej zle a zas moja babka ma niekedy aj 210 prezije to ale s pomocou liekov. Vtedy jej strasne tlcie do hlavy a je jej zle. Ale naspat k tebe tlak moze byt zvýšený aj ked si davas tu spominanu vanu neodporucam sa kupat v horucej vode. Tak isto to moze byt dedicne a aj vysoký cholesterol zvysi tlak. Babka stale uziva tensiomin pod jazyk. Uz tu niekto spominal citron. Vytlac si cely citron do pohara s vodou a vypit. Nasla som aj cosi take ale neskusala som https://m.vysetrenie.zoznam.sk/cl/1000646/14499...
Vela stastia.
Skús magnézium