Ahojte,
chcela by som sa poradit so skusenejsimi. V nedelu poobede mi z nicoho nic vyskocila teplota nad 38 stupnov a stupala dalej, paracetamol neucinkoval. Dnes rano mi zacala hnacka, okrem toho nemam ine priznaky. Paracetamol uz ucinkuje, ale po 6 hodinach mi opat vystupila teplota nad 39 stupnov. Som sama dvoma s dvoma detmi, manzel je na sluzobke, zijem v zahranici cize nemam ani rodinu pri sebe, ktora by mi mohla pomoct a nechcem stale otravovat susedov. Test na covid, chripku a RVS som robila poobede a vsetko bolo negativne. Co si myslite, ze to moze byt? Je to na antibiotika? Nemala by teplota po 48 hodinach zacat klesat?
Dakujem za odpovede.
a dobre davkujes?
Moze to byt brusna viroza. Tam sa nedavaju Atb. Kup si v lekarni test Crp-robi sa z prsta, hned budes vediet, ci to je bakterialne, alebo virusove. Kup si aj pribiotika. Napr. Biogaia, alebo ine...
Striedaj lieky nech dostaneš teplotu dole.Teraz sú strašne virózy tiež sme takto ležali 6 dní
z tvojho prispevku nie je uplne jasne, ako to bolo s Paracetamolom a teplotou.
vyskocila teplota - aka presne bola?
uzila si Paracetamol. kolko tbl/mg?
kolko si namerala po uziti Paracetamolu a ako dlho po uziti si merala?
sice som polozila viacere otazky, len na ozrejmenie, no v zasade dalej potrebujes - dostatok tekutin, dalej Paracetamol, oddychuj. veru aj probiotika ti mozu pomoct.
2 dni teplota nie je na ATB.
ide o to, ze ludia maju pocit, ze lieky nezaberaju aj v pripade, ze liek zabera,a le keby ho neuzijes, mala by si vyssiu teplotu, lebo si si ho vzala, ked estelen stupala. cize keby ho nevezmes, mozno mas cez 39°C. ty sis i ho vzala, ked si mala cez 38°C, cize liek zabrala a nedovolil, aby ti teplota stupla na tu vyssiu hodnotu.
Nie nemusi vobec klesat do 48hod to mate odkial? Tak prestriedajte s niecim inym po 4hod
Ci to je na antibiotika ti tu nikto nepovie