Ahojte, je moc zle keď mám výsledky pečene GMT - 1,75? Idem aj na sono brucha, čo ma poslal obvoďak.. žijem zdravo, len mám silné lieky psychiatricke..
Ahoj, tak norma je do tych 0,65 u zien, takze mas to dost zvysene… ale kedze uzivas lieky od psychiatra (nie nahodou barbituraty?), tak to moze byt zapricinene tym, lebo niektore lieky mozu podporit tvorbu tohto enzymu a potom su tie hodnoty zvysene. Ak teda naozaj nepijes alkohol alebo nemas nejake ine ochorenie pecene.
@aeruginosa tak ja nepijem, maximálne na silvestra šampanské a také drobnosti pár krát do roka. Užívam antipsychotika a antidepresiva
Ja totižzo by som nemala ani lieky piť. Možno zjem sem tam niečo nezdravé v podobe mekača, ale aj to je take, že jem ináč zdravo a som už roky rokuce vegetarián
Chapem… uvidis este ako sono dopadne, ale ak sa vsetko ine vyluci, mozu za tym byt prave tie lieky.🙁
no ono skoro kazdy liek je zataz na pecen. uvidis ako sono a ked tak porozpravaj sa so psycho nech zvazi mozno zmenu?
@aeruginosa lieky vedia narobit sarapatu. 😞 velka pravdepodobnost ze je to z nich.
@lulu2014 tak staci citat pribalove letaky vsade ze ked ma clovek probemy s pecenou ci oblickami...
@bublinka1426 pisem o tebe. Ja s tym problem nemam. A PL citam. Uz sa zopar krat oplatilo. Ja som mala cca 2m po operacii zvysene pecenove testy Odvtedy je ok.
@lulu2014 hej pisala som to vseobecne
Btw. Mám 24 a ani nepijem