Ahojte, dcéra bola v piatok ráno na pcr teste v partizanskom a ešte stále nemá výsledok. Koľko ste čakali na výsledok? Jej priateľ bol v Trenčíne a večer mal už výsledok. Aj ja ked som bola davnejsie v TN tak som mala výsledok hneď. 🤔
Teraz to trva o dost dlhsie ja som bola v piatok a tiez ho nemam dufam ze dojde skoro dcera bola na teste dnes tak uvidim kedy ho bude mat ona koli skole
Syn bol na PCR minulú sobotu ráno 7:39. Výsledok prišiel v pondelok po 15tej.
Syn bol vo štvrtok ráno, výsledok prišiel včera večer
@chrobacik41 ahoj my sme boli v partizanskom v stredu rano a vysledky prisli v piatok po 22 hod
Je písané do 96h, takže hocikedy, mne prišiel za niekoľko hodín sestre za 4 dní no tak treba čakať
@chrobacik41 my sme boli 3.11. A vysledok prisiel az 6.11. Vecer
@chrobacik41 my sme síce z okresu PO ale dcéra bola na PCR 13.11. a ešte poobede mala v ten istý deň výsledky. Ja s manželom a deťmi sme boli včera ráno a výsledky nám prišli večer po 20:00
@macik9999 a boli ste na odbornom mieste velka okruzna? Lebo môj švagor volal ze z tohto odborného miesta nechodia výsledky 5 dní ze jeho kolega bol v stredu a dnes ešte nemá výsledok 😡
@chrobacik41 nie v nemocnici sme boli
Ešte pripojím otázku čo robiť ak nepríde výsledok do 96 hodím to vychádza na zajtra? Kam volať lebo dcéra dnes volala nczi aj ruvz a všetci operátori že boli obsadení na ruvz jej to len píplo a vyplo tak kam potom volať ak ten výsledok nepríde?
@chrobacik41 a naco potrebujes vysledok? Ved pockaj normalne doma, ved si v karantene tak co..
@chrobacik41 on ti pride, my sme cele dni cakali...a dcera cakala 5 dni na termin pcr tak sme ju nakoniec museli zobrat za 9 eur na atg, aby to mala potvrdene oficialne
Ahoj ja som bola tiez v piatok na pcr a aj mamina. Obe este vysledok nemame.