Dobrý večer prosím vás muž bol na sono pečene môžete mi niekdo napísať kdo sa tomu rozumie co to znamená ďakujem
@simsalabim no ved práve preto a teraz doktori ordinuju aspoň u nás iba cez tel, email alebo sa musíš objednať a tak som si písala s doktorkou a napísala ze není to nič zavažne že mu povie viac na ambulancii a tam ho objednala 21.4 ale chcela som vedieť co stým mal niekdo skusenost a ci je to niečo vazne lebo keď som čítala o tých polyp och na žlčníku tak tam nepíšu nič dobre
@lucia0603 neblazni, polyp na zlcniku nie je rozsudok smrti. Sama s nimi zijem cca 10 rokov plus tam mam aj kamen. Polypy nad 1cm sa odporucaju riesit odstranenim zlcnika pre malu moznost vzniku zhubneho ochorenia. To by ale bolo v papieri, ak by to bol vas pripad. To riziko je fakt male, ale riesi sa to takto radikalne, lebo ta rakovina je velmi zhubna. Je to postup podobny tomu, keby ti pri znamienku na ruke ju radsej odstranili celu, lebo co ak? Ja sama sa k operacii odhodlavam.... uz by som aj asi sla, ale korona 🤷♀️
@simsalabim ďakujem za utešenie a čas 😀
@lucia0603 pecen v poriadku, na zlcniku ma polypy. Teda ak plypy v popise su polypy. Zvlastne ale, ze neuvadzaju pocet a velkost.