Dobrý večer. Rozumie sa niekto výsledkom z MR driekovej chrbtice ? Vedel by niekto vysvetliť ,kto sa tomu rozumie ? Viem, že sú nejako poškodené platničky ale nie všetko si viem preložiť-vysvetliť. Ďakujem
je to opotrebenie plat iciek a mierne vysunutie nic hrozne v podstate bezny nalez pokial nemas 25 😉 idealne zaplatit si par hodin cvicenia u fyzioterapeuta a pravidelne cvicit
@loginexistuje ok nie je tam niečo čo by mi tlačilio na nerv? Lebo mávam bolesť v nervoch v zadku ,trpnutie prstov ,slabosť, bolesť v stehnách.
@loginexistuje môžte mi prosím porovnať s týmto nálezom s pred roka ? Je tam rozdiel alebo ten istý nález?
@timejicka v naleze spred roka si mala protruziu a komprimaciu korena v tom novom naleze to uz nemas popisane
ak ti to pretrvava nech ti neurolog spravi emg mozno skus este z aktualnej spravy odfotit zaver
@loginexistuje celá správa je odfotená .Neurol.ma znova poslala na MR nakoľko som v bolestiach už rok a sa to zhoršuje,chcela vidieť na porovnanie .Idem k nej po novom roku tak som bola zvedavá a hlavne už chcem vedieť príčinu bolesti .Už mám za sebou všetko injekcie ,infúzie, obstreky,rehabilitácie,cvičenie a neviem čo všetko. Rok som doma a je mi horšie ako pred rokom.
@timejicka daj to do skupiny zdravotníci na MK tam sú lekári, sestricky