Dobry den prosim vas, mal niekto z vas vysledky z mamografie Bi-rads 4c. Cakam na vysledky z biopsie velmi sa bojim kedze to znamena vysokosuspektny neohraniceny nalez vo velkosti 10*10*8mm. Ak si tym niekto presiel prosim napiste mi potrebujem dodat silu neviem na koho sa obratit. Dakujem
@masha123 ja som mala velmi agresivny typ,ale nebol velky,takze nasledovala operacia,16 chemoterapii a 23 oziarov.Teraz este chodim na biologicku liecbu,raz za 3 tyzdne dostavam injekciu a zatial to vyzera dobre.Ja som to ale po prvotnom soku vzala ako ochorenie,z ktoreho sa musim vyliecit,mam male deti,tak som si ine ani nepripustila
@masha123 ja som mala nador velky2,8×3,4 cm ,este neboli pritomne metastazy.Je to tazke,ale este naozaj neviete,co to je,takze skuste maminu podporit
@masha123 podľa miesta bydliska. U tvojej mamy to vyzerá na malý nádorcek, ktorý asi len poozaruju. A v dnešnej dobe sa už nerobia stále len mastektomie, ktorej sa ženy obávajú. Ani ja nemam. Netreba sa hneď psychicky rúcať a myslieť na smrť, keďže je moderná doba a možnosti liečby veľké. Psychika je v tomto ochorení dôležitá.
@masha123 ja som este len rok po operacii,takze teraz som mala prvu mamo a zatial tam nic nenasli.Naozaj su teraz moznosti liecby uz niekde inde a mamina ma malu hrcku,to bude dobre😊
@masha123 aj mne mozes
@miskahrncarikova pani miška, aky typ ste mali? Ako pistupovsli? Boli ste na mamatimii? Operacii? Liečba? Ďakujem možem poslať telefon, rada zavolám.
@bruja dobry den,ja som nebola na mamatomii,spravili biopsiu a za mesiac som uz bola operovana.Potom nasledovala chemoterapia,ozarovanie a rok bio lecba.Teraz mam ist na mamo a sono,dufam,ze to bude v poriadku
@miskahrncarikova
Dobry den, mozem sa opytat, ako ste dopadli na kontrole? Dufam, ze dobre.
@oxana1212 dakujem za opytanie,zatial vyzera byt vsetko v poriadku,klop-klop😊
@zuzap33 presne takto pred rokom výsledok biopsie, že 8mm zhubný nádor mediálneho kvadranta pravého prsníka. Vyšetrenia v júni operačný zákrok a následne rádioterapia. Po nej hormonálna liečba. V júni po roku kontrolné vyšetrenie USG, RTG a MMG hrudníka a prsníkov.
Snažím sa bojovať tiež mám malú ležiacu dcérku, manžel invalidný dôchodca a syn diabetik od malička 🙏😔
@masha123 ja ta asi nepotesim,tiez som mala taky vysledok z mamo a biopsia potvrdila zhubny nador.Ale naozaj treba cakat na vysledky,moze to byt aj nezhubne