Výsledky z mamografie

masha123
1. apr 2021

Dobry den prosim vas, mal niekto z vas vysledky z mamografie Bi-rads 4c. Cakam na vysledky z biopsie velmi sa bojim kedze to znamena vysokosuspektny neohraniceny nalez vo velkosti 10*10*8mm. Ak si tym niekto presiel prosim napiste mi potrebujem dodat silu neviem na koho sa obratit. Dakujem

miskahrncarikova
1. apr 2021

@masha123 ja ta asi nepotesim,tiez som mala taky vysledok z mamo a biopsia potvrdila zhubny nador.Ale naozaj treba cakat na vysledky,moze to byt aj nezhubne

masha123
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miskahrncarikova
1. apr 2021

@masha123 ja som mala velmi agresivny typ,ale nebol velky,takze nasledovala operacia,16 chemoterapii a 23 oziarov.Teraz este chodim na biologicku liecbu,raz za 3 tyzdne dostavam injekciu a zatial to vyzera dobre.Ja som to ale po prvotnom soku vzala ako ochorenie,z ktoreho sa musim vyliecit,mam male deti,tak som si ine ani nepripustila

masha123
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzap33
1. apr 2021

@masha123 áno Birads5. Som v liečbe, žiaľ už metastaticka. Mám niečo po 40 a malé deti. Tiež ma potrebujú

zuzap33
1. apr 2021

@masha123 a rakovina prsníka v dnešnej dobe sa už dobre lieči. Neviem koľko má rokov, ale u starších pani s malým nádorom ako tvoja mana, sa odoberie len kvadrant s časťou uzlín, dá sa ožarovanie a hormonalna liečba. Plno žien ti takto má a idú ďalej bežný život

miskahrncarikova
1. apr 2021

@masha123 ja som mala nador velky2,8×3,4 cm ,este neboli pritomne metastazy.Je to tazke,ale este naozaj neviete,co to je,takze skuste maminu podporit

masha123
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzap33
1. apr 2021

@masha123 podľa miesta bydliska. U tvojej mamy to vyzerá na malý nádorcek, ktorý asi len poozaruju. A v dnešnej dobe sa už nerobia stále len mastektomie, ktorej sa ženy obávajú. Ani ja nemam. Netreba sa hneď psychicky rúcať a myslieť na smrť, keďže je moderná doba a možnosti liečby veľké. Psychika je v tomto ochorení dôležitá.

betka226
1. apr 2021

@masha 123 odporúčam Mama centrum sv. Agaty v BB9

miskahrncarikova
1. apr 2021

@masha123 ja som este len rok po operacii,takze teraz som mala prvu mamo a zatial tam nic nenasli.Naozaj su teraz moznosti liecby uz niekde inde a mamina ma malu hrcku,to bude dobre😊

masha123
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
masha123
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzap33
2. apr 2021

@masha123 nech sa páči

miskahrncarikova
2. apr 2021

@masha123 aj mne mozes

masha123
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bruja
8. okt 2021

@masha123 prosim chcela by som sukromne s Vami prezvoňte ďakujem 0903215346

bruja
8. okt 2021

@masha123
@masha123 dobry večer, boli ste na mamatomii? Ako to dopadlo? Lieçba? Čaka ma to, ďakujem

bruja
9. okt 2021

@miskahrncarikova pani miška, aky typ ste mali? Ako pistupovsli? Boli ste na mamatimii? Operacii? Liečba? Ďakujem možem poslať telefon, rada zavolám.

miskahrncarikova
9. okt 2021

@bruja dobry den,ja som nebola na mamatomii,spravili biopsiu a za mesiac som uz bola operovana.Potom nasledovala chemoterapia,ozarovanie a rok bio lecba.Teraz mam ist na mamo a sono,dufam,ze to bude v poriadku

oxana1212
10. mar 2022

@miskahrncarikova
Dobry den, mozem sa opytat, ako ste dopadli na kontrole? Dufam, ze dobre.

miskahrncarikova
10. mar 2022

@oxana1212 dakujem za opytanie,zatial vyzera byt vsetko v poriadku,klop-klop😊

minis
29. apr 2022

@masha123 ahoj ako si dopadla vtedy?

aneta242
15. mar 2023

@zuzap33 presne takto pred rokom výsledok biopsie, že 8mm zhubný nádor mediálneho kvadranta pravého prsníka. Vyšetrenia v júni operačný zákrok a následne rádioterapia. Po nej hormonálna liečba. V júni po roku kontrolné vyšetrenie USG, RTG a MMG hrudníka a prsníkov.
Snažím sa bojovať tiež mám malú ležiacu dcérku, manžel invalidný dôchodca a syn diabetik od malička 🙏😔

zuzap33
15. mar 2023

@aneta242 chytili vam to v 1.stadiu, ked este nepotrebujete ani chemoterapiu. Berte zabezpevovaciu hormonalku, ste zdrava