Moje výsledky z kardio veľmi tomu nerozumiem o covide to mám takto vie mi niekto vysvetlit čo mi je vlastne ?
To Echo je v poriadku. Zaver ako sklon k hyperkinet cirkul. je skor na zaklade pulzu napisane. Mavaju aj postcovid pacenti aj 6-8 mes po infekcii.
@alexandra2010 ja len dúfam že sa mi to nápravy časom ale je pravda že mám aj úzkostné stavy tak možno jedno z druhým súvisí
@llenka014 tak to mas kombinovane. Post-Covid odporucam takisto Betablokator (ako si aj Ty dostala) plus Mg, B komplex, koenzymQ, D vitamin. A zacat s kardio sportom opatrne 3x tyzdenne. Dlhodobo ten Betablokator neni dobre, znizuje potom vykonnost, nedovoli aby pri sporte pulz isiel hore.
@alexandra2010 ten liek mám brat len keď mi bude búšiť srdce
@llenka014 Betablokator ako liek podla potreby neuznavam. Radsej to odporucam denne nizku davku napr na 2 mesiace plus Magnezium a potom odporucam 24h holter-EKG.
@alexandra2010 no to že mne 24-hod holter nedali
@llenka014 to je chyba. treba 24hodinovy trend mat. Napriklad dolnu a hornu hranicu pulzu a nocny pokles v spanku. Viem ze na stranke www.palpitacie.sk sa da privatne objednat Holter, plati sa za to. Je to aj s vyhodnotenim.
@alexandra2010 ale je to drahé asi
@llenka014 myslim ze 60-70 EU , naposledy pred rokom tolko sa platilo ak sa nemylim
@alexandra2010 aha tak to neni veľa , ale ja si myslím žeby na urgente a u kardio niečo odhalili už
@llenka014 mne sa to zdá byť ok.