dámy, rada by som sa spýtala na Vaše skúsenosti. Dnes mi volali z gynekológie, že výsledky cytológie sú v poriadku, ALE mám prísť na kontrolu o pol roka. Viac mi sestrička do telefónu nepovedala. Doterajšie výsledky som mala vždy v poriadku a cyto mi robili vždy klasicky na preventívke. Mala som dlhodobo jedného partnera, teraz mám cca pol roka iného, myslíte si, že to s tým súvisí? Ja teda predpokladám, že nejaký dôvod to musí mať, keď je potrebné prísť znova na cyto za pol roka.
Ďakujem Vám za Vaše skúsenosti a rady
@evelin1986 mne sestrička to číslo do telefónu nechcela povedať, stále hovorila, že je to v poriadku, ale, že treba prísť na kontrolu o pol roka... som z toho, popravde, trochu vystresovaná
@bona_dea chapem,kazdy by bol...ale tak podla mna,keby si mala 3, tak by ti netvrdila do telefonu,ze je vysledok vporiadku..napr. u nas vysledky cyto ani do telefonu nepovedia..musim chodit osobne..akurat raz som si po ne neprisla- zabudla som na to,ved vzdy to bolo ok a asi po 2 mesiacoch mi vola sestricka,ze som neprisla a vysledky nie su dobre...sm tam hned naklusala,smrt v ociach,doktorka mi vynadala a objednala na opakovanu cytologiu o pol roka..nastastie to kleslo na 2, odvtedy klop klop dobre..
@evelin1986 ďakujem za reakciu 😉
budem rada, ak sa ešte niekto ozve
ja som tiez mala cca pred tromi rokmi cyto 3 a mala som prist o pol roka na dalsiu Zas bol vysledok 3 a cytolog mi dokonca odporucil kyret Na ten som ale neisla a o pol roka dalsie cyto A to uz bolo na 1 Pred tym som ziadne problemy nemala A odvtedy uz nastastie tiez nie (klopklop)
takze neboj nemusi to nic znamenat 🙂
mas tam zrejme 2-3 alebo take nieco..nestresuj sa, je to bezne ..
Ja som musela ist na cytologiu po pol roku,ked mi vysla 3jka...o pol roka to uz nastastie bolo ok.