Výsledky PET/CT

timejka97
13. okt 2023

Ahojte, maminu poslal onkológ na PET/CT s nálezmi na pľúcach (2 noduly). Chcela by som sa opýtať, aká je čakacia doba na výsledky z PET/CT, nakoľko už 2 týždne čakáme a stále nič. Máme sa obávať, či aj vy ste čakali tak dlho? O nálezoch: pulmonológ si myslí, že sú benígne, no radiológ na CT ich popisoval ako možné metastázy. Už naozaj z toho máme nervy...ďakujem za každú odpoveď.

danyelia
13. okt 2023

Ahoj, asi tak týždeň som čakala na výsledky z tohto vyšetrenia...

miskakyska
13. okt 2023

..do týždňa sme mali...v mailoch ich nemáte?.. zvyknú posielať aj tam..

lenocka8894
13. okt 2023

@timejka97 skuste zavolat onkologovi, ktory vas odoslal na PET/CT. Vacsina ich posiela rovno lekarovi a na naslednej kotrole sa dozviete vysledok.

timejka97
autor
13. okt 2023

@lenocka8894 ďakujem, v pondelok určite zavoláme doktorovi...

timejka97
autor
13. okt 2023

@miskakyska ďakujem za odpoveď❤️ keďže nás poslal onkológ, asi výsledky obdrží iba on...

timejka97
autor
13. okt 2023

@danyelia ahoj, ďakujem pekne🥰 ak sa smiem pýtať, mala si negatívny alebo pozitívny výsledok? Nemám dobrý pocit z toho čakania☹️

miskakyska
13. okt 2023

@timejka97 od nás tam vždy pýtali mail, že pošlú ak chceme..v Nitre,aj v B.Bystrici..ale nechceli sme.. išlo to rovno k onkológovi, ktorý mal času,ako čečiny,keby sme ho neurgovali, má to totálne na saláme

timejka97
autor
13. okt 2023

@miskakyska super vedieť, človek si myslí, že v takýchto ťažkých chvíľach nie sú ľahostajní...ale asi som naivna. Nám to spravili v BA
Každopádne dakujem pekne za radu.🌸

danyelia
13. okt 2023

@timejka97 Ja som bola 2x na kontrolnom PET CT, tie boli už negatívne, no nález mi odhalilo obyčajné CT - bola to rakovina, ale už som vyliečená...držím palce mamke, nech je to všetko v poriadku 😊

timejka97
autor
13. okt 2023

@danyelia wow, zo srdca gratulujem, to je úžasné 😊 ďakujeme pekne, snáď vŝetko dobre dopadne.

marca12
13. okt 2023

@timejka97 Nemyslim si,ze su lahostajni,len toho maju strasne vela. Zavolaj v pondelok onkologovi. Vysledky by uz mali byt. Do 1-2 tyzdnov uz zvyknu byt u lekara

krtko1313
13. okt 2023

A kde v Ba? Na Heydukovej to je aj 3 týždne. V Karlovke do 1 týždňa.

timejka97
autor
13. okt 2023

@marca12 ďakujem, určite im zavoláme.

timejka97
autor
13. okt 2023

@krtko1313 presne na Heydukovej...tak už chápem. Ešte pred týždňom sme im volali a hovorili aby sme boli trpezliví. Snažíme sa, ale je moc ťažké.