Výsledky PCR testu mi stále neprišli

27. okt 2020

Ospravedlňujem sa,ze anonymné,ale sú na MK aj ľudia, ktorí nechcem aby o tom vedeli.Prosím za aký čas vám prišli výsledky z PCR testu,boli sme v nedeľu ráno na výter celá rodina a doteraz nič.
Ráno mám ísť do práce, neviem čo mám robiť teraz....

maja170
27. okt 2020

Ja som bola testovana o 10:30. Výsledok mi prišiel v ten istý večer o 21:30.

autor
27. okt 2020

@20viki13 To som skúšala, stále píše zadali ste nesprávne údaje,zadala som všetko správne.

evora
27. okt 2020

Urcite nechoď. Maju na to 96 hodin, pipne ti kludne vecer o 21.00 , ako nám druhy krat. Prvý sme mali v ten den po 9 hodinách. Teraz majú viac ľudí, preto to dlhšie trvá. Výsledok cez sms sa da skontrolovať cca po týždňi 😃skúšali sme😉

20viki13
27. okt 2020

tak treba zavolat +421 232 353 030. len neviem ci tam maju nepretrzitu prevadzku

autor
27. okt 2020

@evora Ďakujem pekne

lubhomira
27. okt 2020

Mne po 96 hodinách 🤨😁

1mia2222
27. okt 2020

mne prišli výsledky v ten deň

mitako
27. okt 2020

My sme boli teraz v nedelu o 13.hod a vysledky nam prisli dnes o 14:35

elizita
27. okt 2020

Ono to zalezi aj s cim ste tam sli. Ci ste mali len priznakz, samoplatici, ci kontakt s pozitvnym... podla toho si zjavne posuvaju co ako suri... co viem v okoli, tak ti co mali priznaky a este aj boli v kontakte s pozitivnym,tak im dali termin testu hned na druhy den, rano otestovali a vecer uz aj vysledky...

autor
27. okt 2020

@elizita Kontakt s pozitívnym, registrácia v piatok, termín poslali v sobotu na nedeľu ráno.
Tak keď do večera nič,do práce nepôjdem a dúfam že zajtra to už príde.

mitako
27. okt 2020

@elizita tak toto vobec neplati, manzel bol v priamom kontakte s nakazenym, uz sme mali aj priznaky a na vysledky sme cakali takmer 50 hodin :(

hettinka
27. okt 2020

Ja som bola minulú stredu a stále nemám výsledok.
Kolegom prišli po 2-4 dňoch.
A do roboty nemôžeš ist. Ak si začala karantenu, musíš dokončiť 10 dni aj ak to je negatívne.

A ten formulár nefunguje vôbec, tiež mi stále ukazuje, že dávam zle údaje. Pritom na appke e-zdravie som si podľa covid pass overila údaje a všetko je zadané správne. Ale výsledok neukazuje ani tam.

hettinka
27. okt 2020

Keď si začala karantenu v piatok, konci ti na budúci pondelok, 4.11.

evora
27. okt 2020

@hettinka Na tvojom mieste by som volala na úraz verejného zdravotníctva pod ktorý spadáš. Lebo tych 96 hodin uz ubehlo. Mňa si vedel pán z uvz podla mena pozrieť, ci som v databáze alebo nie ( ak som pozitívna, videl by mal, ak nie tak nevidí).

hettinka
27. okt 2020

@evora volala som, mám tam znamu, už aj ona to naháňa 3 dni. Ale výsledok neviem stále. A mne už aj karanténa medzicasom skončila.

evora
27. okt 2020

Este doplním, ze karantena sa rata 10 dni plus odo dňa testu (den testu je nultý deň), v prípade ze žijete v domácnosti s pozitívnou osobou tak je karanténa 14 dni 🙂 cize pozitívny môže ísť medzi ludi po uplynutí dní, ostatní členovia rodiny po 14.

hettinka
27. okt 2020

@evora v aplikácii e-zdravie, keď som dala covid pass, karantenu mi ukazuje 10 dni od registrácie, kedy mi prišla SMS. Teda od piatka do ďalšieho pondelka. Test som mala na 5. deň karantény.
Tam si zo vie každý overiť. A keď je test pozitívny, tak sa to asi predlžuje.

rachel36a
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anastazia93
2. nov 2020

A nezáleží aj z akého regiónu ste?

ingridsomova
12. jan 2021

Aki presnejši je pcr test aki je presnost oproti antigen je spolahlvejši alebo zviknu za aj pomilit?