Ospravedlňujem sa,ze anonymné,ale sú na MK aj ľudia, ktorí nechcem aby o tom vedeli.Prosím za aký čas vám prišli výsledky z PCR testu,boli sme v nedeľu ráno na výter celá rodina a doteraz nič.
Ráno mám ísť do práce, neviem čo mám robiť teraz....
Ja som bola testovana o 10:30. Výsledok mi prišiel v ten istý večer o 21:30.
@20viki13 To som skúšala, stále píše zadali ste nesprávne údaje,zadala som všetko správne.
Urcite nechoď. Maju na to 96 hodin, pipne ti kludne vecer o 21.00 , ako nám druhy krat. Prvý sme mali v ten den po 9 hodinách. Teraz majú viac ľudí, preto to dlhšie trvá. Výsledok cez sms sa da skontrolovať cca po týždňi 😃skúšali sme😉
tak treba zavolat +421 232 353 030. len neviem ci tam maju nepretrzitu prevadzku
@evora Ďakujem pekne
Mne po 96 hodinách 🤨😁
mne prišli výsledky v ten deň
My sme boli teraz v nedelu o 13.hod a vysledky nam prisli dnes o 14:35
Ono to zalezi aj s cim ste tam sli. Ci ste mali len priznakz, samoplatici, ci kontakt s pozitvnym... podla toho si zjavne posuvaju co ako suri... co viem v okoli, tak ti co mali priznaky a este aj boli v kontakte s pozitivnym,tak im dali termin testu hned na druhy den, rano otestovali a vecer uz aj vysledky...
@elizita Kontakt s pozitívnym, registrácia v piatok, termín poslali v sobotu na nedeľu ráno.
Tak keď do večera nič,do práce nepôjdem a dúfam že zajtra to už príde.
Ja som bola minulú stredu a stále nemám výsledok.
Kolegom prišli po 2-4 dňoch.
A do roboty nemôžeš ist. Ak si začala karantenu, musíš dokončiť 10 dni aj ak to je negatívne.
A ten formulár nefunguje vôbec, tiež mi stále ukazuje, že dávam zle údaje. Pritom na appke e-zdravie som si podľa covid pass overila údaje a všetko je zadané správne. Ale výsledok neukazuje ani tam.
Keď si začala karantenu v piatok, konci ti na budúci pondelok, 4.11.
Este doplním, ze karantena sa rata 10 dni plus odo dňa testu (den testu je nultý deň), v prípade ze žijete v domácnosti s pozitívnou osobou tak je karanténa 14 dni 🙂 cize pozitívny môže ísť medzi ludi po uplynutí dní, ostatní členovia rodiny po 14.
A nezáleží aj z akého regiónu ste?
Aki presnejši je pcr test aki je presnost oproti antigen je spolahlvejši alebo zviknu za aj pomilit?
https://www.old.korona.gov.sk/covid-19-validate...