Ahojte mala ste niektorá výsledky s cytologie ACS-H ( nieje možné vylúčiť HSIL)?
@lienocka2808 že ak niekto také mal tak ako dopadol ci sa to zlepšilo alebo to znamenalo niečo horšie
Ja som mala LSIL vyliečila som sa no idem ešte na kontrolu
Ja som mala HSIL a musela som ísť na konizaciu.
@daili ono prave tento vysledok ACS-H je taky nejasny pretoze to moze znamenat napriklad iba zapal, alebo to mozu byt uz tazke predrakovinove zmeny. A to prave v labaku nevedeli urcit. Dolezita je nasledna biopsia tkaniva z postihnuteho miesta a stupen CIN. Dalrj je velmi dolezite aby ta mikroskopom (kolposkopom) prehliadol onkogynekolog. A za 3 az 4 mesiace dalsia cytologia ukaze, ci sa to zlepsuje, alebo zhorsuje. Zatial odporucam brat tabletky indonal. Mne to uz 2x zvratilo zo stavu LSIL.
@daili Ahoj ja som mala asch. Bola som na onkogynekologii tam lekár pozrel na krok mala som tam biely epitel odporúčal kontrolu o pol roka. Po pol roku ascus následná kolposkopia s biopsiou a výsledkom cin1. A teraz september kontrola opäť. Vždy si dávam cyto lbc. Mám pozit hpv 16 a 18 ... indonal colostrum ani vag cipky nepomohli
Zmenila som stravu tak uvidíme v septembri
@lienocka2808 áno práve som si čítala že inodal a veľa dievčat písalo aj wobenzin určite skúsim niektorý s nich, práveže mala som v tom čase aj zápal
@lienocka2808 prosím pomohli ti tabletky indonal? Tiež zvažujem. Dakujem
@sunsetsunrise ahoj pomohla ti prosím zmena stravy? Tiež mám taký prípad. Dakujem
@denisse1311 no nakoniec sa nalez zhorsil, skoncila som na konizacii, dala sa zaočkovať. To pomohlo uz nemam ziadne hpv a cytologia je cista. Zmena stravy tie, pomohla viac celozrnne potraviny.
@sunsetsunrise čo znamená cytologia je čistá?
@denisse1311 chodim kazde 4 mesiace na cytologiu a uz 2 rokt je negativna
@sunsetsunrise Dakujem krásne za odpoved, aj uzivas nejaké vitaminky alebo nič?ak sa smiem spýtať 🙂
@denisse1311 zvýšené dávky D, a omega 369 od jamiensonu
A velmi pomaha deflagyn, mala som lsil a upravila sa mi cytologia
@lucuass ako si dopadla prosím?
@daili co potrrbujes vediet?