Ahojte. V pondelok mi vyšiel AG pozitívny. V piatok som bola na PcR tiež mi vyšiel pozitívny. Čo sa týka príznakov. Je mi dobre sní neviem, že covid mám. Chcem sa opýtať, kedy mi konci karanténa a ešte otazka. Ak zajtra pôjdem na antigenovy test, myslite, že ešte budem pozitívna?
Volala si dr? A nahlasovala pozitívny PCR? Akože, ja som to teraz tiež riešila vo svojom okolí, teda viacerí sme to riešili a každému povedali inak. Ale, prečo si išla na AG v pondelok? Teraz to je otázne, bo ti môžu začať rátať od pondelka nových +5 dní.
Ja to riesim aktualne, a mam karantenu 5 dni od prvych priznakov, sobotu priznaky,pondelok pcr pozit, karantena do stvrtka, aj podla nczi aj mudr, karantenu teraz ukoncuje dr., Dieta ma to iste, 5 dni od priznakov, plus ked skonci karantena bez priznaku uz musime este do 10dna nosit povinne respirator a mame sa vyhybat ludom.
@hipuska ja som sa zle vyjadrila asi, prv som bola na antigen minuly týždeň v pondelok a potom až pcr
@petamada mne na nczi povedali inak. Prvé príznaky v utorok, test v piatok. Tak mi povedali piatok +5 dní. Dr povedala koniec v stredu, nczi koniec vo štvrtok. Ja som urobila tak, ako mi kázala dr, v prípade potreby sa na ňu odvolam. Proste, by som volala dr, tá ti ukončí karantenu. A máš to podkožné. Ak chces dr obísť ja by som ukončila karanténu v stredu, teda zajtra posledný deň. Na ďalší test by som už nešla
ak si očko tak 5 dní karanténa, ak by sa vyskytli príznaky tak jeden deň musíš byť bez aby sa dala ukončiť karanténa - lekár by to mal ovládať.
A čo sa týka antigénu je to rôzne - niekto svieti aj po 8 dňoch