Výsev na rukách

24. feb 2023

Ahojte urobil sa mi takýto vysev na zahybe na rukách (lakeť z vnútornej strany). Som po pôrode sekciou 2 týždne a nevi či to má niečo spoločné s tým, s liekmi alebo čo to je. V pondelok idem do mesta tak asi zájdem ku kožnej ale dovtedy skúsim tu, či ste nemali niektorá podobný výsev.

kvetinka75
24. feb 2023

neviem aké lieky berieš ale mne keď sa spraví niečo podobné v záhybe na ruke, tak sú to väčšinou potničky. Inde to nemáš?

autor
24. feb 2023

@kvetinka75 nie len tam. Na oboch rukách.

autor
24. feb 2023

@kvetinka75 je pravda že v noci sa budím celá mokrá. Musím sa prezliekať. Myslíš že to má súvis s tým?

kvetinka75
24. feb 2023

myslím že áno. Ale choď pre istotu k dr. Mne sa toto robí hlavne v lete, keď sa potím. Tipovala by som potničky ale ak ti to nezmizne choď k dr. Opláchni si to vždy studenou vodou a cez deň skús detský púder

danyelia
24. feb 2023

Ahoj, určite navštív lekára a spomeň aj to nočné potenie, prípadne ďalšie podozrivé príznaky...mala som niečo podobné, po pôrode sa to spustilo viac (hormóny a tak...) Nechcem strašiť, ale u mňa to bolo vážne, takže určite smer lekár 😉

autor
24. feb 2023

@danyelia čo to bolo u teba? Mala si to len na rukách?

danyelia
24. feb 2023

U mňa bol ten výsev hlavne na rukách, potom aj na nohách a svrbelo ma strašne celé telo, pridalo sa k tomu nočné potenie, zimnica, občasná bolesť na hrudi, zvykne sa k tomu pridať aj náhle chudnutie a únava...k lekárke ma priviedla hlavne hrčka na krku, kolotoč vyšetrení a bola z toho rakovina lymfatických uzlín - Hodgkinov lymfóm. Ja som si najprv myslela, že sú to také ,,popôrodné stavy,, - čo môže byť tiež. Ale z mojich skúseností, radšej navštíviť lekára a mať dušu na pokoji...