Ahojte urobil sa mi takýto vysev na zahybe na rukách (lakeť z vnútornej strany). Som po pôrode sekciou 2 týždne a nevi či to má niečo spoločné s tým, s liekmi alebo čo to je. V pondelok idem do mesta tak asi zájdem ku kožnej ale dovtedy skúsim tu, či ste nemali niektorá podobný výsev.
@kvetinka75 nie len tam. Na oboch rukách.
@kvetinka75 je pravda že v noci sa budím celá mokrá. Musím sa prezliekať. Myslíš že to má súvis s tým?
myslím že áno. Ale choď pre istotu k dr. Mne sa toto robí hlavne v lete, keď sa potím. Tipovala by som potničky ale ak ti to nezmizne choď k dr. Opláchni si to vždy studenou vodou a cez deň skús detský púder
Ahoj, určite navštív lekára a spomeň aj to nočné potenie, prípadne ďalšie podozrivé príznaky...mala som niečo podobné, po pôrode sa to spustilo viac (hormóny a tak...) Nechcem strašiť, ale u mňa to bolo vážne, takže určite smer lekár 😉
@danyelia čo to bolo u teba? Mala si to len na rukách?
U mňa bol ten výsev hlavne na rukách, potom aj na nohách a svrbelo ma strašne celé telo, pridalo sa k tomu nočné potenie, zimnica, občasná bolesť na hrudi, zvykne sa k tomu pridať aj náhle chudnutie a únava...k lekárke ma priviedla hlavne hrčka na krku, kolotoč vyšetrení a bola z toho rakovina lymfatických uzlín - Hodgkinov lymfóm. Ja som si najprv myslela, že sú to také ,,popôrodné stavy,, - čo môže byť tiež. Ale z mojich skúseností, radšej navštíviť lekára a mať dušu na pokoji...
neviem aké lieky berieš ale mne keď sa spraví niečo podobné v záhybe na ruke, tak sú to väčšinou potničky. Inde to nemáš?