Ahojte, ako prebieha a koľko trvá? Zajtra má to čaká, a manžel s deťmi ma budú čakať v aute tak aby som vedela ako dlho na mňa budú asi čakať a ako sa mam pripraviť ja. Budem celá zoblečená?
@lilianka28 aha lebo co pozerám foto na nete tak v spodnom prádle sú všade. A to tak dlho trvá fotenie?
My sme boli za 20min vybaveni.pofotili asi 10 pozicii a potom dr ukazovala na obrazovke a kazdy jeden presla este takym super dermaskopom.
Do 20 min aj s fotením, následnou kontrolou dermatoskopom a pokecom s lekárom som bola hotová. No a samozrejme len v spodnom prádle keďže ti majú skontrolovať znamienka na celom tele. Ak máš nejaké pod spodným prádlom, to ti skontrolujú dermatoskopom.
@lilianka28 to si ale asi bola len na kontrole dermatoskopom, nie? Lebo fotofinder ťa oskenuje v priebehu pár minút (do 5 min).
@evaachesa V správe mám napísané vyšetrená prístrojom Fitofinder. Áno, samotné fotenie netrvá dlho. Ale ako som napísala v prvom komente - podľa toho koľko tých znamienok má. Ja som nimi dosť obsypana, takže následny detailný popis jednotlivých znamienok trval dlhšie + napísanie záverečnej správy. Takže ja som tam bola do 1 hodiny určite.
Ja mam znamienka len na chrbte a krku. Takže aj bez podprsenky? Pýtam sa len preto ze dojčím a keď nemám podprsenku tak mi mlieko tečie po bruchu 😂💁♀️
To je jedno, či máš znamienka len na určitej časti tela. Skenuje sa celé telo.
S tým mliekom ti neporadim😁
@lilianka28 ved ja rozumiem, ale jedna mi píše v spodnom prádle, ďalšia ze len v nohavičkách, tak ako teda? Pýtam sa o podprsenku 😀
Ja som si musela dať podprsenku dole. Bola som len v nohavičkách.
@lilianka28 bola si v RK?
Áno
@lilianka28 mozem sa opytat, kolko stoji taketo vysetrenie?
@lilianka28 ja idem do DK tam to stojí cca 70€
@yalla966
@yalla966 základ je 70,-€ + zvyšok záleží od počtu znamienok.
Ja som platila celkom 120,-€, ale to ich mám fakt dosť.
Výsledná cena je preto individuálna. Napr. známa platila 100,-€.
@yalla966 no tak bola som dnes v DK, vyšetrenie komplet stalo 75€ bola som tam dokopy 30minut vrátane toho ze mi jedno znamienko hneď aj laserom odstránili za poplatok 15€
v DK kde?
@yalla966 cormedical
Zhruba 45 min. až hodina. Podľa toho koľko ich máš. Budeš len v nohavičkách.