Vyšetrenie znamienok FotoFinder

bambuslienka
13. aug 2020

Ahojte,

podstupil niekto vysetrenie/skrining znamienok pristrojom FotoFinder? rozmyslam nad tym, kedze znamienok mam velmi vela, a zda sa mi to byt sikovna metoda, aj ked nakladna. Mate prosim niekto skusenosti? pripadne ktore centrum v BA sa vam osvedcilo pristupom lekarov? ja zatial pozeram, ze to robia centra Nu Clinic a Mediskin. ď🙂

jana_sys
30. aug 2020

Zdravim Vas, tiez zvazujem toto vysetrenie. Vy ste ho nakoniec podstupili, ci nie? Ziadne recenzie sa mi nepodarilo najst. Dakujem, Jana

bambuslienka
autor
30. aug 2020

@jana_sys zdravim. Este nie, dali mi termin az na koniec septembra

jana_sys
1. sep 2020

@bambuslienka ja mam termin buduci pondelok v nuclinic

bambuslienka
autor
1. sep 2020

@jana_sys aha ano? ja v mediskin. budem rada za info, ake to bolo🙂

mojanozka
1. sep 2020

@bambuslienka tiež mám milión znamienok a kontrolovať ich sama je nemožné a to je super Metoda akurát pozerám kde sa objednat🤔🤷🏼‍♀️

lulu0123
1. sep 2020

Ja som bola pred cca 2 rokmi v Nuclinic. Tak dokladne vysetrenie som este nezazila.Fakt super..Ja ich mam milion.Skenovali ich tak hodinu.Potom este pozerala doktorka.
Akurat ta doktorka bola dost arogantna,povysenecka.Ake super boli sestricky,tak ona majsterka sveta.Nemam chut tam ist znova.Aj ked by trebalo.

jana_sys
2. sep 2020

@lulu0123 v pondelok uvidim, ci sa nieco zmenilo na ich pristupe 🙂 hlavne, nech ma poriadne pozru

lulu0123
2. sep 2020

@jana_sys Dajte potom vediet.
Ale odborne to bolo naozaj super.

jana_sys
8. sep 2020

@lulu0123 tak som bola na vysetreni a super. Skutocne velmi dokladne - najprv mi sestricka nafotila cele telo, potom v pocitaci ocislovala vsetky znamienka - bolo ich 70 🤦‍♀️ - a potom kazde jedno nafotila detailne scanerom. Potom prisla doktorka a vsetky si najskor pozrela v pocitaci, potom mi dala podrobny komentar a popytala sa, ktore ma trapia a tie si pozrela aj nazivo. Potom mi dala odporucenie, co dalej. Nastastie nemam ziadne nebezpecne, ale z kozmetickych dovodov si mozem nechat laserom isty typ poodstranovat - nechala rozhodnutie na mne, ci to spravim. Odporucila mi sledovat sa a o rok prist na kontrolu. Stalo to 95 vysetren8e plus 15 zalozenie karty. Vsetci boli super mili a ustretovi 🙂 bolo yo teda v nu clinic. Ja som spokojna.

lulu0123
8. sep 2020

@jana_sys super.inak ja som si davala laserom odstranovat tiez take vyrastky.Ale dalsie si uz nedam.Brutalne to bolelo,bolo to drahe a po 2 rokoch tam mam stale jazvy-take biele vystupene miesta po celom bruchu.

bambuslienka
autor
8. sep 2020

@jana_sys vdaka za infoo 🙂 hadam sa ani ja nic hrozne nedozviem

lulu0123
13. máj 2021

@bambuslienka Boli ste v Mediscin?Boli ste spokojna?Dakujem

mojanozka
13. máj 2021

@lulu0123 ja som bola v októbri a úplne super

pimpulienka
6. jún 2021

@lulu0123 súhlasím doktorka sa mi vôbec nepozdávala, nepôjdem tam opäť..bola som minule leto..vyšetrené to myslím bolo v pohode, ale prístup lekárky za vyše 100 euro by som si predstavovala inak.