Manž. bol na vyšetrení v súkromnej očnej klinike. Zaplatil 60 e a na záver dostal lekársku správu. Po 2 týždňoch sme išli vyberať okuliare. Aj súkromná očná klinika má svoju optiku, len má tam drahé rámy, tak sme odišli do inej očnej optiky.
V tej druhej očnej optike sme si vybrali rám, podali sme pani lekársku správu a ona nám povedala že v lekárskej správe je málo údajov z ktorých oni nevedia spraviť okuliare. chýbali tam podstatné údaje.
Zavolala som do kliniky kde bolo robené vyšetrenie. Lenže pani v súkromnej očnej klinike nám najskôr odporučila ich optiku - že oni to spravia - načo som ja argumentovala že majú drahé rámy, tak povedala že si to máme poriešiť vo svojej réžii - oni nám žiadne údaje dávať nebudú.
otázka : za vyšetrenie bolo zaplatené, nemáme právo na celú lekársku správu alebo min. na takú aby sa dané okuliare dali spraviť? Kde sa sťažovať? Zas platiť za vyšetrenie ?
stretol sa už niekto s takýmto správaním?
@viestta dá sa to ešte dodatočne žiadať či už ani nie?
Urcite ano a ked to neposkytnu urcite by som nieco podnikla
Treba tam ist a ziadat. Ked nie, tak sa im povyhrazat kontrolou z VUC
Napiste mi spravu, pracujem na ocnej ambulancii
Radia vam tu blbosti, ziadne vuc ani nic, pani viesta radi somariny
Som k dispozicii ak mate otazky
Mali ste ziadat predpis na okuliare. Na tlacive by mala optika vsetko co potrebuje aby vyhotovila okuliare. Ten predpis vam maju vystavit vzdy, ked pacient potrebueje okuliare alebo vymenu skiel