buduci tyzden mam mat usg vysetrenie mimo okresu kde byvam a ideme autom. Treba mi pre istotu test ak by nas niekde zastavili? neviem ci ist na test alebo nie
Lekár patrí medzi výnimky... Ak bývaš v "zelenom" okrese test už máš z minulého testovania a platí do 7.2. ak v "červenom" treba nový 😉
nemam test z minuleho tyzdna som na pn nesla som aj tak nikde nechodim len na poradne
dobre tak pojdem na test pre istotu dakujem 🙂
z cerveneho do cerveneho okresu ideme to asi treba potom na 100%
tak ja som bola doteraz v tom ze na nutné lekárske vyšetrenie ci doma ci mimo okresu test netreba že to je vo výnimkach... 😵😵😵😵
@aurorastone ja tiez ale manzel ma presvedcil nech idem na test lebo co ked nas zastavia na ulici alebo po ceste?
ja som tak išla ešte v januári bez testu na poradňu cez 3 okresy a to som sa pýtala aj policajta znameho a vtedy teda netrebalo keď šlo o lekárske vyšetrenie, ani doprovod nemusel mat... a to bolo 2 týždne dozadu.... kokos to aby bol človek nonstop na nete alebo kukal telku aby vedel co a ako...
@aurorastone v januári boli ešte iné nariadenia 😂 proste menia to ako ponožky 😂
Výnimka je to, že môžte ísť cez okres a nemáte problém ak zastavia policajti, ale stále musíte mať test podľa toho či zelený/červený okres
@janai1 jaj aj by som niečo "pekne" napísala ale načo si kaziť večer 😂... toto je v prdeli, asi si najmem niekoho komu budem platiť že mi 5 krát denne pošle mail s presnými a aktuálnymi informáciami
#anyonewithphotoshopskills? 😂
zeny ja som tiez nasrata v 7 mesiaci sa mam vytacat kvoli debilovi matovicovi a spol.
zas svoju mamu neuvidim mesiac lebo co ked ma zastavia na ulici a nemam test nemam ani co povedat ze preco idem do ineho okresu ked ju chcem vidiet... dobre este toto sa da prezit ale dufam ze toto v aprili nebude neviem ani jak jej ukazem vnuca :( hlavne ze svokra ho uvidi...
uz mi je do placu z toho a nehovorim ani o tom ze som chcela rodit v inom okrese kde je ina nemocnica ale nie teraz chodit stale hore dole s testom jak pic*
No ja teda veľmi nepodporujem cestovanie a navštevovanie teraz, ale ak už máme tie testy... Tak povedzte že idete mame nakúpiť alebo niečo na ten štýl, starostlivosť o blízku osobu je tiež výnimka
@janai1 ani ja len robi v zahranici a malo kedy ju vidim je to mama uvidim este...
ale asi som uz precitlivena z tych hormonov :(
@janai1 prosím ta kde je to o tom teste že ho treba? ... lebo už ma asi rozdrapi... toto je najaktuálnejšie co nasla, aktualizované na tej ich debilne stránke 2.2.
@aurorastone pri krista, to je zas niečo aktuálnejšie? Ja som čítala toto a tam spomínali výnimky zo zákazu vychádzania 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@aurorastone ano viem na toto mi zas mozu povedat ze idem mimo okresu na vysetrenie :( clovek uz nevie ze co ma robit
nehadajte sa zeny :D
@janai1 vieš čo najlepšie im to napchat do zadnice všetko... nie aby spravili doménu, že ak zadáš čokoľvek do vyhladaca tak ti hneď prvý link hodí kde bude všetko aktuálne z dnešného dna, nie načo, človek stačí ze nájde 2 dni starý link a už je v prdeli lebo to neplatí...toto je choré... aby sme jak stopovanie psy hľadali co sa kde ako kedy zmení... 😂
ja ich drbem, tam o okrese neni ani čiarka, proste návšteva lekára a bodka, hneď aj keby bol na Honolulu alebo Marse 😂🤷♀️
@aurorastone vzdávam to, ten ich blbý semafor som nepochopila za celý deň takže budem sedieť doma na riti asi radšej 🤣
@aurorastone to mas pravdu okres tam nepisu
do pivnice aj s Matovicom zavesit ho za gule debila jedneho a vopchat mu do zadku semafor 💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩
@janai1 ja tiež vôbec netuším o com tocia, najlepšie čo spravím je ze vypnem mobil telku a asi nechám odpojiť aj elektriku 😂... a dobru noc baby 😊
Ak je to okres, kde test treba, tak ano. A este ho moze vyzadovat lekar.