Ahojte v októbri som mala 26 a ešte som si nevzala od lekára detského kartu, som chora a potrebujem atb tak som mu volala že či by ma vyšetril a rovno by som si od neho vzala kartu, povedal že môže ale že to bude treba zaplatiť lebo mu to dá poisťovňa preplatiť, neviete prosím koľko to môže byt ak by mi spravil výter atd..?
Každý lekár má svoj cenník, kt. musí mať schváleny vúc.
Lekár ti kartu do ruky nedá, nájdi si všeobecného lekára a ten požiada tvojho pediatra o zdravotný záznam,
Koľko teraz zaplatíš záleží od konkrétneho lekára a jeho cenníka.
Keď som tam bola cez leto mi povedal že potom si mam prísť po kartu a nájsť si druhého lekara. Potrebujem len vyšetriť a ledva som sa vypytala z prace tak neviem ako to mam vyriešiť, mam prihlasku do inej ambulancie ale tam neviem či by ma hneď zobrali
Vsak zdvihni telefon a volaj. Co od tejto diskusie cakas?
@tinkavvv veď tam pojdem a opýtam sa, nebudem mu znova volať lebo ma toho veľa a zabudla som sa na to v rýchlosti opýtať. Mozno ma niekto podobnú skusenost a vie koľko cca ma to môže vyjsť normálna vec.
Volaj do tej novej ambulancie, či ťa vezmú!
@glade22 volala som nevezmu, musím sa najprv odhlásiť od tohto a oni ma vedia zobrať od 1.12 až takze si to musím vyriešiť u neho
Ok..tak potom inú možnosť nemáš, len ísť k starému a zaplatiť, koľko si zapýta.
Veď zober kartu a choď rovno k novému...či máte problém s dospelackymi lekármi, že nevezmú automaticky?
Inak, ten detsky by ti isto vytery nebral.. napíše ATB a bude. Zauctuje si koľko uzná za vhodné.