Vyšetrenie štítnej žľazy v Ľubochni

tinuskamacurka
23. máj 2021

Chcem sa opýtať mam ísť do lubochne na vyšetrenie štítnej žľazy. Môžem sa opýtať čo má čaka ako to bude prebiehať? A ci tam niekto koli tomu aj ostal ležať? Ďakujem

danajahotkova
23. máj 2021

Švagriná tam chodila. Keď prídeš urobia ti najskôr vyšetrenia, vezmú krv a potom ti povedia kam ďalej na akú ambulanciu máš ísť 🙂

unicornlady
23. máj 2021

Ja som bola pred pár rokmi. Ráno vzali krv, potom nás rozdelili k jednotlivým dr. Tá potom poslala na sono, a odtiaľ zase späť k dr. (či to cez koronu trošku inak je, to už neviem)

zuzkacik4
23. máj 2021

Ja tam chodim, bola som minuly tyzden..prebieha to tak ako baby pisu, len s tym, ze ti teraz aktualne pride par dni predtym sms o kolkej tam mas byt...zaregistruju, zoberu krv, pojdes k lekarovi na konzultaciu, na sono ..vysledky z krvi sa posielaju postou a na email, aby sa tam teraz necakalo zbytocne..ak nieco surne bude, budu ta telefonicky kontaktovat

irusa
23. máj 2021

Dievčatá chcela som sa opýtať to máte odporúčanie od obvodného na vyšetrenie,alebo môžem aj sama sa objednať,ak zaplatím ??

zuzkacik4
23. máj 2021

@irusa ja som to mala ako odporucanie od dr..

tinuskamacurka
autor
23. máj 2021

@zuzkacik4 a chcem sa opýtať, vždy to je v krvi? Ze mam niečo zlé s tou žľazou? Moja mama mala výsledky krvi dobre a vyšetrenie v Ľubochni (sono) ukázalo, že to má veľmi zle

zuzkacik4
23. máj 2021

@tinuskamacurka no tak ak pises ze jej to tam tqk zistili, tak asi moze mat.. ja to mam naopak.. zle vysledky z krvi ale sono zatial ok..takze podla mna to moze byt mozne..

karush
23. máj 2021

@tinuskamacurka Na štítnej žľaze môžeš mať uzly, cysty, zmenenú štruktúru dôsledkom protilátok proti nej, ale hormóny môžeš mať v poriadku tie hovoria o funkcii. Na lôžkovej časti sa riešia podozrenia na hormonálne aktívne nádory, čiastočná alebo úplná nedostatočná funkcia niektorého endokrinologického orgánu, stavy po operáciách alebo už len kontroly, ak sa v minulosti vyskytol nejaký vážnejší end. problém, kvôli problémom so štítnou žľazou si ťa tam nenechajú.