Vyšetrenie neevidovanej pacientky u gynekológa

zuzlicek44
8. júl 2013

Ahojte.potrebujem ísť na vyšetrenie/ bolia ma dosť intenzívne vaječníky.no svojim gyndosa mám ďaleko tak či mi viete poradiť na koho sa obrátiť. Resp.u koho ste boli a koľko ste platili.ďakujem pekne🙂

xlucia
8. júl 2013

@zuzlicek44 zavolaj do poistovne, povedia ti koho mas v danom meste kde sa nachadzas

trish31
8. júl 2013

@zuzlicek44 chod na pohotovost,nemusis volat do poistovne

linda20111
8. júl 2013

@zuzlicek44 cez internet si mozes najst cislo najblizsieho gynekologa a rovno mu zavolat a spytat sa ci ta zoberie a v akom case.

zuzlicek44
autor
8. júl 2013

@xlucia ako že koho mám? nechápem ten systém...ale dik za odpoved, radsej asi pockam na svojho, tam neplatim nič..nikdy.. 😀

maznacik007
8. júl 2013

@zuzlicek44 no ak to neni take akutne tak normalne pockaj na svojho gynekologa... iny gynekolog ta bezplatne nevezme vysetrenie by si si musela zaplatit... jedine ak je to akutne mozes ist na pohotovost a najst gynekologa v okrese BA kde sa nic neplati tak to teda neviem neviem ci nie je utopia 😀 😀 😀

zuzlicek44
autor
8. júl 2013

@maznacik007 neverim že v BA sa nikde neplati. tu sa plati vsetko a vsade..od yubnej pohotovosti až po neviem čo..som doteraz z toho ešte vypukana, že každe vysetrenie, vsetko je spoplatnene...pripravene som mala na yubnej. 2, 50e ako klasic. poplatok, a vypýtali odomna 19eur..ešte som neprišla na ten systém čo tu funguje. ani neviem či wsu tu nejaký štátni lekari🙂

xlucia
8. júl 2013

@zuzlicek44 vola sa myslim sluzba lekar v inom meste, ci tak nejak. proste, na poistovni ti povedia, ku komu mas ist na vysetrenie, aby si neplatila.
ja som to rieisila takto, bolo to fajn a neplatila som

zuzlicek44
autor
8. júl 2013

@xlucia super, dikes luci. asi vydržim ( ak sa bude dat) ale dobre vediet🙂)