Ahojte,uz vyse tyzdna kaslem a mam nadchu stale smrkam,dostala som antibiotika ale vobec mi nepomahaju,aj kvapky od kaslu si davam a neprechadza,mi to.co mam robit?mam ist zasa k obvodnemu?
Probiotika beriem,aj vitamin c,a behnem k tomu lekarovi
horúčky?
@lucia851 odporúčam kúpiť sprej do ucha so slanou vodou, sprej do nosa s morskou vodou a kloktat slanú vodu. Používať denne aspoň 3x. Do 3 dní si zdrava.
Horucky nemam.ucho ma neboli,a spreje do nosa s morskou vodou mi nepomahaju,hrdlo ma neboli.Len kasel mam a sople
Lebo si myslel ze mam zapal hltana,lebo ma par dni bolelo aj hrdlo
Ja neviem ci nemam chytene aj priedusky,pijem paralen napoj a stale uz vyse tyzdna mam nadchu
@lucia851 Zrejme tvojmu lekárovi ide iba o zisk... to čo máš sú prejavy obyčajného vírusu, ktorý je úplne normálny a každý aj laik vie, že na to nezaberajú antibiotiká... dal ti ich úplne zbytočne. Mne toto robila tiež lekárka. Prišla som kludne aj s nádchou, nič ine a predpisala hneď antibiotika, ledva sa na mňa pozrela. A potom som ju zmenila lebo mi to prišlo bizardné že mi na nádchu predpíše 2 druhy antibiotík ... ale bohužial vela je takých lekárov... a tebe radím aby si to iba vyležala, poctivo ber cečko, ovocie, poriadne jesť ľahké výživné jedlá a veľa čaju a vody... hneď ti bude lepšie 😉
Ja hrozne kaslem a v noci sa az dusim z toho kaslu.a ani od kaslu mi nezaberaju kvapky ani sirup.Zajtra idem znova k lekarovi
typická vírusová infekcia... tými ATB si si pravdepodobne len predlžila liečbu...
určite žiadaj o CRP
Kasel je virusova infekcia?a co ak mam zapal priedusiek?to uz virus nie je
@anonym0001 Zhrňme si to morská voda do ucha, do nosa, do hrdla..., vymenovala si všetko??
Antibiotika uz nechcem ani vidiet taku mykozu mi sposobili ze moze skriabat stenu.Si radsej kupim len nieco na suchy kasal .
@lucia851 tak sa rozmysli čo vlastne chceš 😀 píšeš že pojdeš k lekárovi a potom napíšeš že atb už nechceš vidieť. Myslíš si že čo spraví lekár? Dá ti ďalšie a ďalšie až ich budeš brať a vyliečiš sa, alebo skôr prechodíš chorobu bez liečby lebo atb ti toto nevyliečia... kašel je len prejav k chorobe, prechladnutiu, je to ako doprovod k chorobe. Ak chápeš. Kašel nie je ako diagnóza. Ja ti radím poriadne to vyležať keď tak si spraviť cibulový sirup a od kašla sa ti ulaví
@lucia851 Asi najlepšie bude ísť, treba to doliečiť poriadne aby sa choroba nevrátila.