Ahojte baby, prosim poradte, asi rok a pol dom brala AD a potom 3 tyzdne nizsiu davku a vysadenie, je to este len 2.den od vysadenia, ale pocitujem nervozitu, nechutenstvo, zavraty a zhorsenie stavu, uz dlho som sa citila vyborne preto ma tie stavy dost prekvapili, nechcem aby sa mi to vratilo, mali ste podobne skusenosti? Moze sa docasne zhorsit stav? Budem konzultovat aj s lekarom ale prosim poradte, dakujem
vysádzať musíš min. mesiac. postupne. každý týždeň berieš menšiu dávku.....
@deti95060810 co teraz? Myslela som ze 3t bude stacit, citila som sa uz dobre, co teraz robit?
@lukulu12 Čo som poznala z ľudí, ktorí vysadzovali AD, tak to robili tak, že najprv brali polovičnú dávku aj mesiac -dva, potom štvrtinovú dávku a zas aspoň mesiac, ale treba to robiť podľa toho ako povie lekár, tri týždne sú určite málo. A veľa z nich sa museli k nim naspäť vrátiť k užívaniu.
@zuzi56 na lexaurin si zvykne... neviem či je to dobrý nápad...😉
@lukulu12 už si úplne bez tabl.?
@deti95060810 keď si ho bude dávať napr. 14 dni, potom bude vysádzať a stavy sa jej nebudú vracať tak mala abstaky , na preklenutie je to v pohode
@deti95060810 2 dni som bez
@deti95060810 ano
@lukulu12 fuha, ja som vysadzala tiez nedavno AD, uzibala som asi pol roka, ale nic mi nebolo...je pravda, ze ja som velku zmenu necitila ani po nasadeni liekov