Vysadili ste niekto lieky na spanie antidepresívami?

2. dec 2024

Dlhodobo uzivam na spanie gerodorm 1 tbl cca 15 rokov od vysokej skoly, pri tehotenstve som zredukovala na 1/2 tablety, teraz som na tom takto, ze citim doma vypatie a nestaci mi 1 tbl na spanie, za ziadnu cenu nechcem grd zvysovat, chcem sa z tejto zavislosti a nerozumnosti dostat, citim velke odhodlanie a motivaciu, nikdy som nebola u psychiatra, termin uz mam.Prirodne som skusala vsetko ozaj vsetko cez levandule, chmelu, valeriany, melatoninu,zenzenu, magnezia, levekanu, persenu, depressu uplne vsetko. Depresie nemavam, resp. neviem o tom, mam skor stavy uzkosti, celkovo cela jedna rodinna vetva je zatazena na uzkosti. Mam nejake traumy z detstva a dceru s dg. pri ktorej zije svoj zivot bez postihnutia plnohodnotne, ale s obmedzeniami.
Jedna cast mi hovori, ze zo zavislosti na tabletke na spanie sa nedostanem a privodim si este horsie neprijemnosti. Preto hladam nejaku realnu zenu, ktora to
dokazala.

zobaka
2. dec 2024

Ahoj, ja len tak pomimo sa pytam, brala si v tehotenstve Gerodorm a dieta je zdrave ? dakujem. Ja beriem dlhodobo Gerodorm a viem tiez, ze raz ho budem musiet vysadit, drzim palce. Inak pri dostatocnej liecbe napr. SSRI antidepresivami by sa vysadenie mohlo podarit

autor
2. dec 2024

Prva dcera ma diabetes, brala som po konzultacii s dr. najnizsiu pripustnu davku, u mna to bola 1/2 spanok v 3 mestri skoro ziaden, ale denny bol. Druha dcera je zdrava.Dakujem. Drzim vam palce taktiez.

domca1987
3. dec 2024

Ahoj...ja..dlhú dobu som brala stilnox..kvôli silným depresiam a veľkej úzkosti som nespavala. .jedného dňa som volala mojej dr.ze ci to môžem vysadiť, že som taká divná ráno a aj bez nich ich mam veľa a k tomu beriem antidepresíva.. ze keď si trufnem môžem. Postupne som si znižovala najprv týždeň len tak ,že polku tablety,ďalší týždeň každý druhý deň. Až som nebrala..ale popravde?? Keď som začala s nenšími dávkami, začali mi extrémne sny,niekedy nočné mory, ale strašne živé, že som ráno sedela na posteli a rozmýšľala, či to bolo naozaj?? Teraz som presne pol roka čistá 😁čistá ako tak 🤣🤣🤣