Vysadila som antidepresíva a som nervózna

18. máj 2024

Ahojte,vysádzam serlift,že obden pol.davka a najradšej by som niekoho "zakusla".taká som nervózna je to normálne?

ss1908
18. máj 2024

Ako dlho si brala? Je to uplne normalne, ja ked som vysadzala ad som myslela ze umieram.

pictbridge
18. máj 2024

Vydrž. Ja som vysadila ATD mala som z nich panicke ataky povedala som si dosť. Kým zo mňa to svinstvo vyšlo mala som asi 2 mesiace hrozne nervy ataky a to som ich vysadzala pomaličky. Nikdy viac to do seba nedám. Môže ti byť hocijak. Teraz som čistá a ľutujem že som sa dala na to nahovoriť.

autor
18. máj 2024

@ss1908 rok a pol len 50mg denne

msnesquik
18. máj 2024

@pictbridge rozhodne by som to nenazyvala svinstvom..mne tie lieky zachranili zivot a aj kopec dalsim ludom, niekto nema s vysadzanim vobec ziadny problem

autor
18. máj 2024

@pictbridge tiež take

autor
18. máj 2024

@pictbridge isté lieky?

ss1908
18. máj 2024

no tak to ti bude trvat dlhsie dokym budes ok. ja som po necelych 3 mesiacoch 5mg vysadzala (iny typ lieku ale bola to ta uplne najmensia davka) . musis to vydrzat, bude lepsie

ss1908
18. máj 2024

@pictbridge suhlasim, mne to spustilo este horsie stavy a podla dr to bolo normalne ani si ma nechcela vypocut len ze to mam brat dalej. este aj diagnozu od nej som mala uplne zle stanovenu ...

deti95060810
18. máj 2024

ad sa vysadzujú min. 4 týždne...
každý týždeň o polovicu menšiu dávku...
napr. týždeň berieš celú tabl.
o týždeň berieš už len 1/2 tabl
o týždeň berieš 1/4 tabl
a potom ten posledný týždeň berieš 1/4 tabl. každý druhý deň.
hádam som to napísala zrozumiteľne

andrea2323
18. máj 2024

Autorka my sme sa s manželom skoro rozviedli za tie týždne, presne si pamätám ako som na neho kričala, že zle uložil hrnce do police 😳🙈🙈😂 ja som brala menej času, aj iný liek, ale prešlo to veľmi skoro, u mňa za 1-2 týždne max.. polepší sa ti, verím tomu 🙏🏼

pictbridge
18. máj 2024

Nie mala som fevarin. Ale v malej dávke. Najprv do mňa pchali po polke potom celú. No koniec. Najhorši rok môjho života. Uvidíš ako dobre ti bude ak to z teba vyjde. Ak nemáš ovšem nejaké psychické ťažké stavy. Ja som OCD . Aj mam. Radšej budem s tým budem žiť ako brať to svinstvo. Mne všetko vadí. Zvuky. Smrkanie, mlaskanie, atď. Ale do nepríčetnosti. No čo už. Radšej odchádzam z miestnosti ak sa dá ako mať panicke ataky.

pictbridge
18. máj 2024

@msnesquik záleží samozrejme prečo si ich brala. To máš pravdu že pomôžu. No mne veľmi nie teda vôbec nie a spustili mi kopec ďalších stavov. Oveľa horších. Vysadila som ich sama. Nižšie som pisala prečo som ich mala.

autor
18. máj 2024

@deti95060810 mne túto metódu povedala psychiatrická,že obden svoju dávku a potom po čase,keď sa dohodneme,tak z toho von uplne

autor
18. máj 2024

@pictbridge mne na ocd pomáha,ocd mi spúšťa úzkosti a som nepoužiteľná.Tiez z tohto dôvodu som mala.

autor
18. máj 2024

@pictbridge len nepáčia sa mi vedľajšie účinky,preto chcem skúsiť prestať pod dozorom.uvidime

autor
18. máj 2024

@andrea2323 ja som úplne mega naštartovania a immer vere

autor
18. máj 2024

@andrea2323 snáď bude ok😊