Vysadenie Neurolu

9. sep 2023

Ahojte, cca rok som brala neurol každý deň. Zo začiatku 1 až 2mg denne. Postupne som znižovala na minimum. Posledný mesiac beriem polku z 0,25mg denne. Občas celých 0,25mg. Snažím sa vysadiť úplne ale asi mám abstinenčné príznaky. Je mi zle, hrča v hrdle, nemôžem poriadne dýchať, unavená som, boli a točí sa mi hlava, búšenie srdca. Stretli ste sa s tým niekto ?

julka1982
9. sep 2023

Môj muž mal abstaky z morfinovej naplaste a mal niečo také ako ty .ešte teraz neni ok .takže neurol si vôbec nemala brat toľko veľa a tak dlho !teraz to musíš vydržať alebo pýtať doktora nech ti niečo dá na odvykačku

slovakboy
9. sep 2023

Počul som že sa toho dá zbaviť psychoterapiou podobne ako sa zbavuje úzkostí.

autor
10. sep 2023

Ale môžu byt takéto abstaky aj z minimálnej dávky ? Predsa 0,25mg neurolu je nič..

autor
10. sep 2023

@julka1982 viem že som nemala brat tak dlho, brala som už druhý krát. Predtým som brala pól roka a úplne v pohode som ho vysadila. Lenže potrebovala som fungovať, nemohla som ležať cele dni v posteli s úzkosťou a záchvatmi paniky. Čiže po roku som začala brat znova. Nepotrebovala som zvyšovať, znižovala som len mam problem s najnižšou dávkou, tu proste neviem vysadit