Ahojte, cca rok som brala neurol každý deň. Zo začiatku 1 až 2mg denne. Postupne som znižovala na minimum. Posledný mesiac beriem polku z 0,25mg denne. Občas celých 0,25mg. Snažím sa vysadiť úplne ale asi mám abstinenčné príznaky. Je mi zle, hrča v hrdle, nemôžem poriadne dýchať, unavená som, boli a točí sa mi hlava, búšenie srdca. Stretli ste sa s tým niekto ?
Počul som že sa toho dá zbaviť psychoterapiou podobne ako sa zbavuje úzkostí.
Ale môžu byt takéto abstaky aj z minimálnej dávky ? Predsa 0,25mg neurolu je nič..
@julka1982 viem že som nemala brat tak dlho, brala som už druhý krát. Predtým som brala pól roka a úplne v pohode som ho vysadila. Lenže potrebovala som fungovať, nemohla som ležať cele dni v posteli s úzkosťou a záchvatmi paniky. Čiže po roku som začala brat znova. Nepotrebovala som zvyšovať, znižovala som len mam problem s najnižšou dávkou, tu proste neviem vysadit
Môj muž mal abstaky z morfinovej naplaste a mal niečo také ako ty .ešte teraz neni ok .takže neurol si vôbec nemala brat toľko veľa a tak dlho !teraz to musíš vydržať alebo pýtať doktora nech ti niečo dá na odvykačku