Vysadenie HAK v strede užívania

kvetinka_123
13. jún 2019

Ahojte baby, začala som užívať Hak Belaru. Po niekoľkých dňoch užívania sa mi dostavili prvé nežiaduce účinky ako točenie hlavy, závraty. Neskôr sa pridalo aj vracanie, nechutenstvo. Rozhodla som sa ju vysadiť cca v strede blistru, lebo ďalej by som to už snáď nevydržala. Bolo mi veľmi zle z nej a znehodnocovalo by mi to život. Raz ešte počas užívania som si zabudla dať tabletku a odvtedy krvácam už asi 8 dní. Čo môžem robiť? Doktor mi ešte vtedy povedal, že v nej mam pokračovať naďalej... Mohlo mu uškodiť náhle prestanie s hak? A ešte otázka. Som fajčiarka ale cez hak som prestala, kedy je možné vrátiť sa k fajčeniu? Bez nejakého vplyvu na zdravie. Nie som tuhá fajčiarka ale jednu zdravotnú ai dám rada. Ďakujem.

dajna8
13. jún 2019

@kvetinka_123 Ja som fajčila a aj užívala HAK potom som prestala aj aj, nič mi nebolo... Krvácanie prestane, tým, e si začala a prestala si rozhádzala telo .... nemusíš sa obávať a fajčiť môžeš..

nika898
13. jún 2019

@kvetinka_123 zla volba hak. Ja som fajcila aj brala hak a nic mi nebolo. Z jednej som mavala caste a silne migreny zmenila som a v pohode. A tym ze si prestala brat v strede blistra mas rozhadzany cyklus treba len vydrzat ak neprestanes krvacat ani po ocakavanom termine ms tak smer lekar.

hettinka
13. jún 2019

@kvetinka_123 telu bude istý čas trvať, kým sa ustali cyklus. Je to asi individuálne, ja som mala normálny cyklus hneď, ale veľmi silne krvácania a nevedela som dlho otehotnieť. Už by som ziadnu HAK nechcela. Banujem, že som ju vôbec niekedy brala.

K fajčeniu sa nevracaj, aj nechces, aby malo vplyv na zdravie. Keď si raz prestala, nezačínaj zas. Je to hnus pre organizmus (rovnako ako HAK). Pobavilo ma, že “jednu zdravotnú” 😂

kvetinka_123
autor
13. jún 2019

Ďakujem vám za užitočné odpovede dievčatá! 👭 😊