Ahojte baby, neviete prosím vás, že za aký čas po vysadení prestanú v tele AD pôsobiť? Kedy sa vykolujú z krvného obehu, alebo skôr nervového systému? Viem, že sa majú postupne vysádzať, to som urobila. Ja chcem zistiť, či ma boleli svaly pre ich nežiadúci účinok, alebo to bolo pre chorobu/poruchu. Piaty deň ich neberiem.
@deti95060810 Takže, ak som správne pochopila, tak po plnom vysadení pôsobia ešte aj dva mesiace?
Aby sme sa správne pochopili, ja nie som v procese vysádzania, ja som ich už vysadila a piaty deň ich neberiem.
Ja som vysadila minuly rok tiez ,tri mesiace som bola ok a potom sa,mi zas vratila choroba a musim ich zasa brat
Nj, bejby, to mi je ľúto, ale predsa dobré, ak Ti v niečom narovnali myseľ.
@eliska13 bolo to v príbalovom letáčiku ako než. účinky (myalgie, artralgie). .. Kamarátka mi dala radu, že mám zvažovať pri rozhodovaní pre a proti. Celkom múdra, vecná rada. .. Tak som sa rozhodla, že ich vysadím, aby som vedela, či je to z nich, lebo brať by som ich brala dva roky, tak aby som zbytočne nebola dva roky s bolesťou. Viem, že nemusí byť pre ne, ale aby som mala pokoj, tak som musela skúsiť. Bolo to rozhodnutie pre. Akurát mi ale začali pomáhať na myseľ, nebola taká nestála, nestabilná. Bola taká pokojná. Hm hm.
@zuzkka8 cca áno...
ešte pekne dlho ich budeš mať .... o 2 mesiace by si mala byť úplne bez AD...