Vysadenie antidepresív hneď na začiatku

16. júl 2022

Ahojte,je riziko vysadit v zaciatku antidepresiva sertralin?Mam za sebou 4dni s dennou davkou 0,25mg.Nevyhovuje mi to teraz,chcem to odlozit,ak by boli zaciatky nejak tazsie.

heidy222
16. júl 2022

Asi myslis 25 mg. To mozes vysadit, to je Taka homeopaticka davka. Ale rozmysli Si to, Sertralin je dobre znasane AD, z mojich skusenosti najskor na 75mg Su vedlajsie ucinky

stary_ujco
16. júl 2022

Ak potrebuješ AD, tak ich potrebuješ teraz a nie vtedy keď ti to bude lepšie vyhovovať...

autor
16. júl 2022

@heidy222 Dakujem pekne.

kkovacovak
16. júl 2022

Vysaď ich vtedy keď ti to povolí lekár. Asi ich z nejakého dôvodu potrebuješ. V čom ti to nevyhovuje?

autor
16. júl 2022

@stary_ujco Dakujem pekne.Ja mam na mysli o 2,3 tyzdne a potom ist do tojo aj s postupnym zvysovanim a brat ich podla pokynov.

autor
16. júl 2022

@kkovacovak ide o to,ze sa mi zmenila situacia momentalne a chcem zacat,no nie,ked nebude nikto,kto by ma podpotil nablizku.Aspon v prvych tyzdnoch.

luccija
16. júl 2022

Nevysadzaj...ak by boli zaciatky tazsie mas urcite ukludnovak.Necakaj nic zle je to dobry liek.

autor
16. júl 2022

@heidy222
@stary_ujco
@luccija
@kkovacovak Dakujem velmi pekne za rady.

bebemonika
16. júl 2022

Určite si ich sama nevysadzuj a nie po tak krátkej dobe, ja som to spravila a všetko sa mi vrátilo, ale v oveľa horšej forme.

autor
16. júl 2022

@bebemonika Dakujem pekne.

lalenka33
16. júl 2022

Žiadne lieky a už vôbec nie AD sa nevysadzujú svojvolne. Z nejakého dôvodu ich máš predpísané. Začala si ich užívať, tak v tom pokračuj. Nie sú to cukríky, ani homeopatiká. Sú to lieky. S vysadzaním liekov sa v prvom rade raď so svojím lekárom pripadne lekárnikom a nie s ženami na MK. To nie je výber kočíka alebo mena pre dieťa. Sertralin je bežne predpisované a dobre znášané AD. Vydávame ho v lekárni takmer denne. Nikdy sa žiadny pacient nesťažoval na vedľajšie účinky alebo zhoršenie stavu.

autor
16. júl 2022

@lalenka33 dakujem pekne

lalenka33
16. júl 2022

Nemáš začo, hlavne sa lieč, aby si sa čím skôr cítila dobre. Keď potrebuješ podporiť vždy môžeš napísať sem. Normálne ženy ťa podporia, poradia, pomôžu. Vieš sa anonymne vyrozprávať. Ale lieky nevysádzaj. Keď si už začala, tak pokračuj a bude dobre.